reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hope84 biore 3x1 lutinus 100 i 3x1 dufaston. Jedtem 4 dzień po transferze blastki. A ten edtradiol? Wiecie jakie są normy. Hope84 a ty jakie masz dawki?

reklama
Majka ja biore dawke dzienna 750....takie specjalne czopki dopochwowe z progesteronu robuione na zamowienie w aptece...
Zdziwilam sie dlaczego taki niski mi wyszedl? :(

Hope84 ja to się w ogóle na tym nie znam . Powtórz za 2 dni powinien wzrosnąć albo zadzwoń do dr i skonsultuj to może zwiększy dawke? A estradiol robiłaś? Madzia76 ty ostatnio robiłaś bad jaki miałaś estradiol?

Majka no wlasnie gin mowil,ze dawka jest wystarczajaca i wynik prawidlowy...ale jak patrze na wyniki dziewczyn to co niektore przy takim poziomie zwiekszaly dawki...

cross_mind - czy ja dobrze rozumię,że Ty ten lek chcesz z kanady zabrać?...

Zula nie, nie bede go brac. Data mojego wylotu jest stala, na okreslony dzien, a cykl jest ruchomy, wiec nie mozna zaplanowac juz teraz czy przed wyjazdem bedzie mozna zaaplikowac zastrzyk czy nie. Jezeli cykl wypadnie tak ze zaczne brac estrogeny przed wyjazdem, to poproosze o zastrzyk tu na miejscu. Jezeli nie to dam sobie spokoj. A kto wie, moze w ogole machne na to reka. Bede sie upierac natomiast przy scratchingu.

CM

reklama
Ostatnio przeczytałam że 12 to minimum. Jeśli dr uznał że ok to chyba trzeba mu zaufać. Dla pewności powtórz po dwóch dniach.

Do góry