reklama
cross_mind – ja wiele razy zaliczyłam dołka i lawiny płaczu, pisałam o tym na forum. Dzięki wsparciu dziewczyn, które jest bezcenne jakoś jeszcze funkcjonuję. Po tym jak życie Cię potraktowało to współczuję Ci bardzo. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci, żeby Twoje marzenie się w końcu spełniło.
agitek - beta piękna, ważne, że przyrost wynosi 33% na dobę. Gratulacje :-)
MagdaM33 – jak klinika zaleciła Ci badania to ja bym je zrobiła. Odpoczywaj, wszystkiego dobrego.
agitek - beta piękna, ważne, że przyrost wynosi 33% na dobę. Gratulacje :-)
MagdaM33 – jak klinika zaleciła Ci badania to ja bym je zrobiła. Odpoczywaj, wszystkiego dobrego.
MARTA a co zrobisz jeśli ten sikaniec Ci nie wyjdzie oczywiście ci tego absolutnie nie życzę. Pytam bo moja szfagierka (co prawda w naturalnej ciaży) zrobiła test sikany tydzień po terminie spodziewanej miesiączki i wyszedł negatywny ale poprawiła po dwóch dniach bo @ nie przychodziła i dzisiaj ma pieknego 8 letniego chłopca.
Sylwia1985 widzę że jesteś bardzo poinformowana na ten temat a ja wiec nie będę się z Tobą spierać bo się na tym nie znam. Ale z tego co napisałaś wszyscy lekarze którzy nie przepisują kontrolowania progesteronu, nie przepisują acardu itd. to nie lekarze tylko znachorzy. I nie miałam zamiaru nikogo wprowadzać w błąd napisałam to czego się dowiedziałam. I już we wcześniejszym poście napisałam że lekarz nie powiedział o który progesteron mu chodzi a szczerze wątpię żeby nie wiedział który jest sztuczny a tym bardziej żeby nie zależało mu na powodzeniu transferu.
To chyba co zawsze zrobię test-dzwonię do kliniki-jeśli negatywny to każą odstawić leki.Sama już nie wiem,może zmienię klinikę,bo przysługuje jeden raz zmiany przy dofinansowaniu.Chyba dawno bym to zrobiła gdyby nie fakt,że raz mi pomogli przy pierwszym podejściu a teraz brak rezultatów.
_Infinity_
Fanka BB :)
Sylwia1985 bardzo Ci dziękuję, z góry również za dalsze info wieczorkiem, każda informacja się przyda
Na podstawie tego co mi doradziłaś i poczytałam w miedzy czasie pozbieram sobie myśli i wszytko spiszę - i postaram sie spotkać z lekarzem i jakoś dogadać, bo to nie ma inaczej sensu. Jestem przekonana że pewne kwestie należałoby inaczej przeprowadzić, szczególnie jeżeli jutrzejsza beta potwierdzi drugie niepowodzenie.
Na podstawie tego co mi doradziłaś i poczytałam w miedzy czasie pozbieram sobie myśli i wszytko spiszę - i postaram sie spotkać z lekarzem i jakoś dogadać, bo to nie ma inaczej sensu. Jestem przekonana że pewne kwestie należałoby inaczej przeprowadzić, szczególnie jeżeli jutrzejsza beta potwierdzi drugie niepowodzenie.
cross_mind
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny
Dziekuje za wsparcie duchowe.
Jogo ten moj lot na ksiezyc to wlasnie przyjazd do kraju. Zaczepilam sie w Invicta i chce podejsc do programu z KD. Jest to pomysl bardzo trudny do zrealizowania z wielu powodow.... no ale moze sie uda. I to mnie trzyma przy zyciu.
Co do ciazy biochemicznej to nie wiem co myslec. Test reagowal bardzo dziwnie i moze wlasnie test byl wadliwy. Dopiero potem wypatrzylam ze robiony w Chinach. Tandeciarze.... Mysle, ze gdyby to byla ciaza biochemiczna, to jednak beta 3 dni pozniej wykazalaby jakis znikomy poziom hcg. Tak ze raczej test byl jakis lewy.....
No nic... jeszcze sie odegram i jeszcze zobacze dwie kreski na tescie!
CM
Dziekuje za wsparcie duchowe.
Jogo ten moj lot na ksiezyc to wlasnie przyjazd do kraju. Zaczepilam sie w Invicta i chce podejsc do programu z KD. Jest to pomysl bardzo trudny do zrealizowania z wielu powodow.... no ale moze sie uda. I to mnie trzyma przy zyciu.
Co do ciazy biochemicznej to nie wiem co myslec. Test reagowal bardzo dziwnie i moze wlasnie test byl wadliwy. Dopiero potem wypatrzylam ze robiony w Chinach. Tandeciarze.... Mysle, ze gdyby to byla ciaza biochemiczna, to jednak beta 3 dni pozniej wykazalaby jakis znikomy poziom hcg. Tak ze raczej test byl jakis lewy.....
No nic... jeszcze sie odegram i jeszcze zobacze dwie kreski na tescie!
CM
reklama
Podziel się: