_Infinity_
Fanka BB :)
Sylwia1895 to co wyjaśniłaś powyżej ja też powinnam wziąć sobie do serca chyba ... Mam potwierdzoną badaniami PRG niedomogę ciałka żółtego i w dodatku podchodzę na cyklu bezowulacyjnyjm (na Estrofemie) - kilkakrotnie pytałam lekarza o weryfikację PRG w 3dpt i 7dpt i najpierw mnie zbył a jak przycisnęłam to powiedział że jak dawał pacjentkom 3x4 Luteiny 50mg to zdarzał się za niski PRG ale jak dołożyli 3x1 Duphastonu to już nie było przypadku że był za niski. Czyli to co piszesz świadczy o tym że albo mój lekarz nie ma wiedzy w tym temacie albo ściemnia - masakra! :-( Bo jak Duphaston nie wychodzi (co rozumiem - badanie wykrywa tylko strukturę naturalnego) to jak mogli potwierdzić że Duphaston podwyższył poziom PRG ...
Ehhh - widzisz - kolejna ściema lekarza z wieloletnim doświadczeniem
Po kolejnym transferze robię w takim razie na własna rękę PRG w 3dpt. A ja czułam że coś tu nie gra - na własną rękę brałam 3 razy dziennie dodatkową tabletkę Luteiny 50mg czyli razem 3x5 Luteiny 50mg + 3x1 Duphaston ... co prawa myślę że ta dawka raczej powinna być wystarczająca ale może warto sprawdzić.
MARTA12 wszystkie badania krwi po transferze (progesteron, beta) są już płatne. Możesz zrobić kiedy i jakie chcesz tylko będziesz płacić. Ale po tym co pisze Sylwia - warto i żałuję że nie zrobiłam.
Ehhh - widzisz - kolejna ściema lekarza z wieloletnim doświadczeniem
Po kolejnym transferze robię w takim razie na własna rękę PRG w 3dpt. A ja czułam że coś tu nie gra - na własną rękę brałam 3 razy dziennie dodatkową tabletkę Luteiny 50mg czyli razem 3x5 Luteiny 50mg + 3x1 Duphaston ... co prawa myślę że ta dawka raczej powinna być wystarczająca ale może warto sprawdzić.
MARTA12 wszystkie badania krwi po transferze (progesteron, beta) są już płatne. Możesz zrobić kiedy i jakie chcesz tylko będziesz płacić. Ale po tym co pisze Sylwia - warto i żałuję że nie zrobiłam.