Mmmm mnie bolą ale tylko w tedy jak je dotkne. Bo tak to raczej ich nie czuje. Są trochę większe co mnie bardzo cieszy i nie obraze się jak tsk już zostanie Infiniti rozumie Cię jak się nie udaje to czlowiek odrazu chce znaleźć winowajce. Również jedtem zdania że hak cos nie zaszkodzi to warto spróbować
reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
hey,
w związku z wielkim wsparciem jakiego mi udzielacie należy Wam sie informacja, że krwawienie nie rozwinęło się. teraz tylko lekko plamię na brązowo. brzuch falami boli okresowo,ale do wytrzymania. wzięłam sobie wolne z pracy i relaksujemy się oglądając klasyczne filmy
agitek super wynik
jak radzicie? mam w sobotę jechać na betę, progsteron i estradiol, możnaby rano zrobić domowy test ciążowy
w związku z wielkim wsparciem jakiego mi udzielacie należy Wam sie informacja, że krwawienie nie rozwinęło się. teraz tylko lekko plamię na brązowo. brzuch falami boli okresowo,ale do wytrzymania. wzięłam sobie wolne z pracy i relaksujemy się oglądając klasyczne filmy
agitek super wynik
jak radzicie? mam w sobotę jechać na betę, progsteron i estradiol, możnaby rano zrobić domowy test ciążowy
_Infinity_
Magda to będzie 8dpt 3 -dniowych zarodków? Ja nie robiłabym jeszcze bety, a testu z moczu tym bardziej ...
montana8
Pełna nadziei
Dziewczynki a po jakim czasie po podaniu blastusia nastepuje zagnieżdzenie? też w 6-10 dobie? czy szybciej?
mmm...
znalazlam coś takiego
Ściąga co się dzieje z zarodkami po transferze:
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Ściąga co się dzieje z zarodkami po transferze:
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
montana8
Pełna nadziei
MagdaM33
Magda to będzie 8dpt 3 -dniowych zarodków? Ja nie robiłabym jeszcze bety, a testu z moczu tym bardziej ...
ale ja muszę zrobić bo w wypisie z kliniki mam zapisane że 01.02 mam zrobić pierwszą weryfikację i zadzwonić do kliniki z wynikiem bety, progesteronu i estradiolu
reklama
Podziel się: