kwiat_lotosu
Fanka BB :)
anja koszt 6-8tys, jakby szybko poszła stymulka to myślę, że wyszłoby poniżej 7. Moja koleżanka zapłaciła 8000 razem z noclegami w pensjonacie przez 2 tyg, ja tu mieszkam więc odpada mi ten koszt. Wszystko zależy od ilości leków. Mnie prowadzi dr.Domitrz, z resztą naszą Lolitkę też i jestem zadowolona. Nie owija w bawełnę, ale jest bardzo sympatyczny.
adunia75 ja kupiłam 8 testów, bo chciałam robić codziennie od 7dpt, jakie było moje zdzwienie jak za 1 razem pojawiła się 2 krecha, myślałam, że to może jeszcze po ovitrelle, ale 3 testy chyba się nie mylą. Przynajmniej mam taką nadzieję, okaże się pojutrze.
Dziewczyny, nie to że jestem chamką, bo nie dziękuję za gratulacje. Podziękuję po becie, bo nie chcę zapeszyć.
adunia75 ja kupiłam 8 testów, bo chciałam robić codziennie od 7dpt, jakie było moje zdzwienie jak za 1 razem pojawiła się 2 krecha, myślałam, że to może jeszcze po ovitrelle, ale 3 testy chyba się nie mylą. Przynajmniej mam taką nadzieję, okaże się pojutrze.
Dziewczyny, nie to że jestem chamką, bo nie dziękuję za gratulacje. Podziękuję po becie, bo nie chcę zapeszyć.
Ostatnia edycja: