reklama
Siaga
Fanka BB :)
Magada ja miałam plamienie implantacyjne i była to jasno-czerwona krew. Było to ok 4 dpt blastka jak dobrze pamiętam,a 6dpt była już beta
Przesyłam ciążowe fluidki ************************************************,a dla spokojnej głowy zadzwoń do swojego lekarza.

Molla
MaGDA M 33 przy implantacji powinno byc plamienie,ale wiem bo od lat siedze juz na necie,ze czasem gdy podczas implantacji dzidzia trafi na naczynie krwionosne,to moze byc wtedy KRWAWIENIE,NA BANK, ja tak mialam w ktorejstam ciazy,stracilam ja,ale nie przez to,wtedy mialam puste jajo i wtedy wlasnie sie dowiedzialam,ze nieraz tak jest. Ja ci mowie,ze to jest to,bo na @ to za wczesnie i czuje,ze u ciebie jest wlasnie taka implantacja,bierz leki i czekaj,a za pare dni napiszesz ze,tak bylo,to dzidzia
MAGDA76 nie wiem dokladnie,kto tam u mnie siedzi
Zuzi pisalam,na poprzedniej stronie chyba jest usg wyszlo mi inaczej niz test na plec,tak ze poki co nie wiem,,....
MAGDA76 nie wiem dokladnie,kto tam u mnie siedzi
Zuzi pisalam,na poprzedniej stronie chyba jest usg wyszlo mi inaczej niz test na plec,tak ze poki co nie wiem,,....
Siaga
Molla ty już 18tc :-) Czujesz już ruchy dziecka?
MagdaM33 czekaj na wiadomosć od lekarza i na razie przynajmniej próbuj sie nie strsować, wiem ze to nie łatwe. Nie na darmo przy krwawieniu mnie trzymali do bety czyli liczyli na to ze jeszcze cos z tego będzie. A ty jesteś po transferze czy po crio?
Molla
SIAGA a u ciebie juz koniec I trymestru. Wow
Jako tako nie czuje ruchow,co mnie schizuje
ale mam.loztsko.przy szyjce na przedniej scianie,ale gdzies od miesiaca czuje takie trzepotanie w srodku,tak gdzies od genetycznego. Wiesz myslalam,co tam.u ciebie. Ja mysle,ze u ciebie raczej chlopiec,bo ci do usg,jak pisalas,czytalam,za do 13 tygodnia,narzady wygladaja tak samo,nawet mialam stronke,ze u dziewczynek tez jest sisiak jak u chlopca identyczny. Jak znajde,to ci wysle link,jak znajde,ale nawet jesli dr.Z strzelal,to czuje ze mu sie udalo,bo czytalam,ze do 13 tygodnia zaden lekarz nie jest w stanie okreslic plci z najlepszym.sprzetem 4d,ale u ciebie raczej TRAFIONY!!! Tak czuje
Jako tako nie czuje ruchow,co mnie schizuje
reklama
montana8
Pełna nadziei
MagdaM33 dokładnie jak piszą dziewczyny, nie ma mowy o miesiączce przy braniu luteiny, coś czuje że to kruszynka gniazdko sobie wynalazła i tak mocno się Ciebie przyczepiła.
A powiedzcie mi ile czasu po transferze leżałyście na fotelu? ja z 10 min, po czym poszłam natychmiast do toalety bo już nie mogłam wytrzymać z pełnym pęcherzem, mam nadzieję że nie wypadła mi kruszynka ...
A powiedzcie mi ile czasu po transferze leżałyście na fotelu? ja z 10 min, po czym poszłam natychmiast do toalety bo już nie mogłam wytrzymać z pełnym pęcherzem, mam nadzieję że nie wypadła mi kruszynka ...
Podziel się: