_Infinity_
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja po pierwszym transferze nie miałam praktycznie objawów poza tymi od leków, nie odpoczywałam też za dużo bo akurat były święta więc wiadomo - zakupy, gotowanie, spotkania z rodziną. Teraz pierwsze 3 dni leżałam prawie cały czas, kolejne 2 też większość dnia z przerwą na małe zakupy etc. a od 2/3 dpt miałam bardzo nasilone objawy bólu brzucha, nabrzmienia piersi, podwyższona temperaturę ponad standardową po PRG itd. - i pomimo że wyglądało to tak różnie - efekt był ten sam czyli nic. Także ja bym się objawami lub ich brakiem nie sugerowała - mi się wydaje że za każdym razem organizm może inaczej reagować na leki i zarodek i chyba nie ma żadnych rzetelnych wskazówek ...
A co do bety to mi powiedziano że przy zarodkach 5-dniowych rzetelny wynik jest w 10dpt a przy 3-dniowych w 12dpt. W tym czasie podobno pomyłki już się nie zdarzają.
A co do bety to mi powiedziano że przy zarodkach 5-dniowych rzetelny wynik jest w 10dpt a przy 3-dniowych w 12dpt. W tym czasie podobno pomyłki już się nie zdarzają.