reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szarlotka80
zastrzyki należy przyjmować o stałych prach, do tego leki również. W trakcie stymulki, co klinika to inne zwyczaje, jedno robią usg i e2 przedz każdym podaniem zastrzyku inni co 2 dni,a jeszcze inni jak im się zachce. Tak więc to akurat trudno mi jest okreslić. A poza tym nic się nie bój. Nie takie straszne, lepiej popracuj nad formą psychiczną. Mma nadzieję że będzie to twój pierwszy i ostatni raz:)

Myszka28
Witaj na forum:)

Życzę wszytskim kobitkom oczekującym wysokiej bety:)

Dziekuje za mile przywitanie:-) Tak bardzo bym chciala aby nam sie wszystkim udalo wreszcie zajsc w ciaze;-) I mam nadzieje ze niedlugo tak sie stanie:tak:

reklama
Dziewczyny czy któraś moze mi pomóc? Od poniedziałku mecze sie z potwornym bólem głowy to juz drugi dzien, nigdy wczesniej czegos takiego nie miałam. Z łóżka po prostu nie wychodze brałam panadol ale nie pomaga i ból nie ustaje.Czy to normalne 8dpt????:-(

Dziewczyny czy któraś moze mi pomóc? Od poniedziałku mecze sie z potwornym bólem głowy to juz drugi dzien, nigdy wczesniej czegos takiego nie miałam. Z łóżka po prostu nie wychodze brałam panadol ale nie pomaga i ból nie ustaje.Czy to normalne 8dpt????:-(

Adunia75 - niewiem co Ci doradzic....moze jakies zimne oklady i sen Ci pomoga....Ty jestes po transferze??

Myszka28 Tak 8 dzien po transferze i zastanawiam sie ze moze ten ból głowy to reakcja na progesteron który teraz biore??Sama juz nie wiem licze ze starszaczki beda wiedziały:-(

Myszka28 Tak 8 dzien po transferze i zastanawiam sie ze moze ten ból głowy to reakcja na progesteron który teraz biore??Sama juz nie wiem licze ze starszaczki beda wiedziały:-(

Takze trzymam mocno kciuki za wieeelgasna betke:-)
Czy to Twoje pierwsze podejscie do IVF, bo jeszcze nie zdazylam przeczytac forum do konca, wiec nie jestem zorientowana;-) I mam nadzieje ze te bole glowy szybko mina:tak:Pozdrawiam:blink:

Witam dziewczynki:) Po krótkiej nieobecności znów się pojawiam z dobra- mam nadzieje wiadomością:) Jesteśmy umówieni na wizytę w Warszawskim InviMedzie na 08.04 (inaczej nie ma szans na urlop mojego M a ja sama nie dam rady się dostać do kliniki:)) Jestem dobrej myśli:) Czekamy co dalej...

Dziękuję za rady dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Będę starała się myśleć pozytywnie:):)....Jestem umówiona na jutro na 17.10...i dowiem się wszystkiego...mam nadzieję że usg co 2 dzień....:)Bo jak będę miała codziennie do kliniki zasuwać to mnie zadźgają w pracy:)....Lepiej mi jak tu z Wami posiedzę:)Zaraz pozytywniej myślę...Także jeszcze raz dziękuję baaaaardzo a jutro się odezwę jak już będę po.....:)

Cześć Dziewczynki.
Znowu wpadłam podesłać fluidki ciążowe &*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&* - mam nadzieję, że dolecą we właściwe ręce ;)
Dodora - dzięki za rady co do walki z anemią. Orzeszki brazylijskie pomogły przed transferem to może i teraz dobrze podziałają :) Dziś byłam oddać krew na morfologię - zobaczymy co z tego wyniknie. A jak Ty się czujesz?
Anja - wysłałam Ci priva mam nadzieję, ze dotrze :)

Dziewczyny - nie ma przeciwwskazań do robienia transferów miesiąc po miesiacu - u mnie właśnie taki transfer był skuteczny:)
Trzymam kciuki za Was !!!

Aniołeczek - Tobie też życzę powodzenia i pamiętaj - nie ma złych decyzji jeśli są zgodne z Twoim sumieniem. O wszystkich invitrówkach wiele osób źle mówi a mimo wszystko działamy bo tak nam sumienie podpowiada :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki:) Po krótkiej nieobecności znów się pojawiam z dobra- mam nadzieje wiadomością:) Jesteśmy umówieni na wizytę w Warszawskim InviMedzie na 08.04 (inaczej nie ma szans na urlop mojego M a ja sama nie dam rady się dostać do kliniki:)) Jestem dobrej myśli:) Czekamy co dalej...

Aniołku,
To cie może zainteresować:

Bezpłatne porady genetyczne w INVICTA WARSZAWA - zapłodnienie in vitro INVICTA

Porady genetyczne 2 x w tygodniu, co prawda na te bezpłatne juz za późno.

reklama
Dziewczyny wyjaśniła sie przyczyna moich silnych bóli głowy i ogólnej niedyspozycji:-) Byłam odwodniona!!! Kurcze taka klapa nawet nie wiem jak to sie stało :zawstydzona/y: a miałam dbać o siebie w tym szczególnym okresie. Ale jeszcze tydzien i wszystko bedzie jasne choc korci mnie zrobić sikańca. Martwie sie troche bo NIC sie nie dzieje zadnych bóli brzucha itp. :-(
vane76 Ca u ciebie jak sie czujesz???

Ostatnia edycja:
Do góry