reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nazwy badań immunologicznych są kosmiczne !!!!!!!!!!! ja nawet nie wnikam już , badanie komórek nk nie nazywało się tak tylko inaczej:laugh2: zresztą jak każde inne :)
Olusia spokojnie scratching robi się cykl przed stymulacją) i antyki nie przeszkadzają w tym, dziewczyny pisały tu jak to dokładnie się nazywa i na czym polega :)

reklama
Jo.M.no to ladnie... ech... to juz nie wiem kiedy ewentualnie mialabym zrobic to badanie.... :-(no coz... a u ciebie scratching nie zadzialal? w sensie ze sie nie udal? czy jak ?

yplocka1 to chyba jutro pojde na badanie.... moze uda mi sie je zrobic...

genna wielki dzieki, uspokoilas mnie... czyli czekam do mojego 2 opakowania antykow i umowie sie na to.... albo umowie sie do mojego gina do ktorego chodzilam tyle lat....

Olusia - Ja to jestem beznadziejny przypadek i póki co nic nie działa tak jak powinno. Scratching miałam robiony mimo tego że moje endo zawsze jest super no ale pomyślałam że nie zaszkodzi a może tylko pomóc. Więc robiłam.

I zaczynaja sie schody...
Od poniedzialku nie biore nic. Czekamh na @ bo to nie byl @. Raczej plamienie. A brzuch boli mnie niemilosiernie. Moje endometrioza nie pozala mi normalnie funkcjonowac. Kazdy okres to tragedia.

Lekarz powiedzial ze czekamy na okres i na owu. Mam dac znac jak bedzie. I tu jest problem. Przeciez ja nie wiem jaki mam cykl nie wiem co ile dni. Przez ostatnie lata bylam na tabletkach. Po odstaieniu okres wywolywalam tabsami. I co teraz. Kazal czekac. A ja nie wiem nawet jak poznac ze owu si zbliza. Ide sie pochlastac.

basidrak - Nie martw się może właśnie to plamienie to była Twoja @ , ja też miałam mniej obfitą po odstawieniu leków. Jeżeli jednak nie jesteś pewna czy to była @ to zaczekałabym na Twoim miejscu jeszcze z tydzień a jak nic się nie zmieni to wróciłabym do lekarza. Jak nie masz regularnych cykli to żeby sprawdzić owulację kup sobie testy owulacyjne z 2 opakowania i codziennie rano rób jeden test. Tyle Ci mogę doradzić. Wszystko się ułoży zobaczysz.

Cześć Dziewczynki,
już po wizycie i .... ruszam do boju :-) czekam na @ i od 2dc zaczynam łykać estrofem, w 12dc kontrola a w 15dc transfer pingwinka :tak: oby tylko ładnie się rozmroziły i dalej dzieliły. Crio wyjdzie po świętach lub po nowym roku, w zależności od tego kiedy hrabina się pojawi. A żeby nie było za pięknie to przyplątał mi się stan zapalny :wściekła/y: pewnie antybiotyki i luteina poszalały :wściekła/y:

Basidrak, zakup sobie testy owulacyjne :-)

Olusia, Jo.M, można się do Was dołączyć na procenty ? wirtualnie ;-)

Jutro to się ale dzieje, do tego piątek 13, więc dla wszystkich będzie szczęśliwy, powodzenia :rofl2:

reklama
Do góry