reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

yplocka1 jestem ze Sląska a konkretnie z Katowic... w mojej klinice chca za nie 500 zl.. moj lekarz gin do ktorego chodzilam tyle czasu i ktory mi robil laparoskopie, histeroskopie i hsg mysle ze to tez by mi zrobil na NFZ....

Jo. M a jak myslisz z tym schrachingiem moge go zrobic jak bede brala 2 miesiac anty?

reklama
yplocka - właśnie dopisałam sobie do mojej listy badanie NK . Dzięki bardzo

Olusia
- No właśnie chciałam Ciebie się zapytać czy nie znasz jakiegoś immunologa? Jutro w klinice zapytam czy dr kogoś by nie polecił.

yplocka1 na komorki NK tylko immunolog kieruje...? to mogli mi powiedziec w laboratorium a baba gapila sie na mnie jak bym nie wiem skad spadla...

Jo.M nie znam wlasnie... ale mysle ze zadzwonie do lekarza znajomego moze on mi kogos poleci....

Nie wiem jak to jest ze zwykłym ginem na nzf ale mój podczas prywatnej wizyty to robi i nie bierze za topienidzy jak to mówi "za pomachanie patyczkiem" bo to zaden zabieg, lezysz na fotelu i ginek wkłada"patyczek" 3 sekundy i to tyle, wiele hałasu o nic.

yplocka1 Dzieki wielkie tak zrobie... ale nie musze w jakims konkretnym dniu? czy moge kiedy kolwiek?

genna to znaczy ja chodze do niego prywatnie ale na badania kierowal mnie do szpitala... wiec nie wiem gdzie by mi to zrobil...

reklama
Olusia - Ja scratching miałam już 2 razy ale nie wiem kiedy się go robi jak się bierze antyki , ja miałam zawsze na cyklu naturalnym robiony i z tego co pamiętam to robi się to w wyznaczonych dniach cyklu ale nie jestem pewna.

Do góry