No właśnie kurka wodna. Dobrze że tu jestem i ze Wy tutaj jesteście bo gdyby nie to forum to zerknęłabym na wynik i zobaczyła ze jest w normie czyli ze ok a to jednak nie do końca. Przy pierwszym podejsciu też tsh było ponad 2.5 i nikt z tym nic nie zrobił a my tyle kasy wydaliśmy na procedurę. Troszke sie zawiodłam na moim gin. Robił mi tyle operacji zawsze diagnozował trafnie i wszystko było ok a tu tak bagatelizuje sprawę.
reklama
genna
Fanka BB :)
witajcie dziewczęta nie było mnie troszkę ale pracy ogrom-koniec roku więc rozliczenia itp. więc padam w domu jak kawka.... a tu się tyyyle dzieje, ciężko was nadrobić pisareczki, tak przeleciałam i proszę ciąże się sypią
yplock,dzidzius i to naturals )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gratulacje mamuśki
witam agnellę i tez gratulacje
witamy nową kasię
martaczi jeszcze raz gratulacje serduszka-najbardziej pożądanego przez nas odgłosu zaraz po becie
tęsko mi za wami ale taki czas w pracy, więc wybaczcie będę z doskoku oczekiwała samych pozytywnych bet
ja po kolejnej wizycie u immunologa, wyniki oczywiście świetne, więc skierowanie na kolejne, tez teraz kontrolnie zbadam, prolaktynę i tsh bo dawno nie badałam a zawsze było ok, podobno wyniki kariotypów już są ale pani przez telefon nie chciała mi powiedzieć jaki jest wynik wiec trzeba jechać po nie 250 km :/
Jo.M ja też sama z siebie poszłam do immunologa po przeczytaniu Was Ty masz dużo więcej ze sobą więc warto spróbować, my też sobie powiedzieliśmy ze przebadamy się przed kolejnym podejściem
buziaczki i miłego dnia kobitki
yplock,dzidzius i to naturals )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gratulacje mamuśki
witam agnellę i tez gratulacje
witamy nową kasię
martaczi jeszcze raz gratulacje serduszka-najbardziej pożądanego przez nas odgłosu zaraz po becie
tęsko mi za wami ale taki czas w pracy, więc wybaczcie będę z doskoku oczekiwała samych pozytywnych bet
ja po kolejnej wizycie u immunologa, wyniki oczywiście świetne, więc skierowanie na kolejne, tez teraz kontrolnie zbadam, prolaktynę i tsh bo dawno nie badałam a zawsze było ok, podobno wyniki kariotypów już są ale pani przez telefon nie chciała mi powiedzieć jaki jest wynik wiec trzeba jechać po nie 250 km :/
Jo.M ja też sama z siebie poszłam do immunologa po przeczytaniu Was Ty masz dużo więcej ze sobą więc warto spróbować, my też sobie powiedzieliśmy ze przebadamy się przed kolejnym podejściem
buziaczki i miłego dnia kobitki
Ostatnia edycja:
yplocka - serdecznie Ci gratuluję Możesz napisać jak miałaś przepisany encorton?
Jo.M i Olusia - ciekawi mnie co Wam powie lekarz. Kciuki zaciśnięte
Martaczi - cudowne wieści
Ja jutro jadę do endokrynologa - ciekawe co ustali kobiecina...
Jo.M i Olusia - ciekawi mnie co Wam powie lekarz. Kciuki zaciśnięte
Martaczi - cudowne wieści
Ja jutro jadę do endokrynologa - ciekawe co ustali kobiecina...
Niepokorna
Ja to wszystkim dziewczynom gratuluje z calego serca...gratuluje tym ktorym sie udalo i tym ktore ciagle walcza o swoje malenstwo bo takiej wytrwalosci pokory i woli walki to tylko pozazdroscic.... ja przed jutrzejsza punkcja dostalam rozstroju zaladka stresuje sie narkoza
Jo.M.
Niepokorna - Oj Ty bidulko , nie martw się narkoza w tym wszystkim jest najfajniejsza. Jak podadzą Ci lek to poczujesz takie dziwne uczucie nie wiem czy ciepła czy czegoś w tym stylu w całym ciele jakby coś ciepłego rozlewało Ci się w środku. Potem jeszcze chwilkę się leży a potem to już pobudka. Nawet nie wiadomo kiedy się zasypia także mówię Ci nie stresuj się tak. Po wszystkim będziesz się śmiała ze swojego cykora:-). Powodzenia
Siaga - Tak nie raz coś tu dziewczyny pisały o stosowaniu jakiegoś leku czy coś w tym stylu to ja od razu na kolejnych wizytach pytałam tak dla ściemy : " Panie dr czy słyszał coś Pan o stosowaniu np. acardu " , żeby nie pomyślał , że podważam jego metody On mi odpowiadał tak i swoje za i przeciw no to ja mówiłam , że chcę wprowadzić ten lek. No i się zgadzał , tylko wytyczne mi dawał jak brać.
Powiem Ci że gdyby nie to forum to człowiek taki głupi jest i na ślepo podchodzi do procedury i to trochę mnie denerwuje bo w zasadzie po to jeździmy do kliniki i płacimy już nie powiem jakie pieniądze.
Genna - No ja w zasadzie za Twoim przykładem zdecydowałam się teraz na kolejne badania , bo po prostu nie mogę tego zrozumieć dlaczego nawet 1 zagnieżdżenia nie było
Siaga - Tak nie raz coś tu dziewczyny pisały o stosowaniu jakiegoś leku czy coś w tym stylu to ja od razu na kolejnych wizytach pytałam tak dla ściemy : " Panie dr czy słyszał coś Pan o stosowaniu np. acardu " , żeby nie pomyślał , że podważam jego metody On mi odpowiadał tak i swoje za i przeciw no to ja mówiłam , że chcę wprowadzić ten lek. No i się zgadzał , tylko wytyczne mi dawał jak brać.
Powiem Ci że gdyby nie to forum to człowiek taki głupi jest i na ślepo podchodzi do procedury i to trochę mnie denerwuje bo w zasadzie po to jeździmy do kliniki i płacimy już nie powiem jakie pieniądze.
Genna - No ja w zasadzie za Twoim przykładem zdecydowałam się teraz na kolejne badania , bo po prostu nie mogę tego zrozumieć dlaczego nawet 1 zagnieżdżenia nie było
GRUDZIEŃ:
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
12: ann.k1 - II weryfikacja
13: peti30 - USG po wysokiej becie
13: Niepokorna - punkcja
13: Bziumelka - punkcja
13: Minni27 - kolejne USG po wysokiej becie
13: Jo.M. - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
13: Siaga – USG pęcherzykowe
13: elleni – punkcja
13: madzia i Piotr - wysoka beta
13: zula_5 - wizyta u endokrynologa
13-14: ona_tu_jest - wstępna data punkcji
14: Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
14: yplocka1 - III wysoka weryfikacja
14: Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą
15: Jogo - udany transfer
15: keki84 - udany transfer
16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Lilia♥ - tak długo wyczekiwany criotransfer
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
STYCZEŃ:
7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12: Olusia7982 - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
12: ann.k1 - II weryfikacja
13: peti30 - USG po wysokiej becie
13: Niepokorna - punkcja
13: Bziumelka - punkcja
13: Minni27 - kolejne USG po wysokiej becie
13: Jo.M. - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
13: Siaga – USG pęcherzykowe
13: elleni – punkcja
13: madzia i Piotr - wysoka beta
13: zula_5 - wizyta u endokrynologa
13-14: ona_tu_jest - wstępna data punkcji
14: Infinity - kontrola przed udanym transferkiem
14: yplocka1 - III wysoka weryfikacja
14: Zuzia2011 - przybliżona data crio - jestem mamą
15: Jogo - udany transfer
15: keki84 - udany transfer
16: Lotinda - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
16: labo75 - USG serduszkowe
16: Lilia♥ - tak długo wyczekiwany criotransfer
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)
17: Esiek - USG pęcherzykowe
STYCZEŃ:
7: MagdaM33 - wizyta kontrolna
Hope84 - udane crio
Madzia76 – punkcja
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
reklama
Podziel się: