reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niepokorna nie wiem dlaczego, ale ubzdurałam sobie, że pytasz o wstrzemięźliwość z punktu widzenia kobiety od kiedy jest zalecana. Głupek ze mnie, ale to chyba przez przejścia dzisiejszego dnia ;-)
Nam mówili, żeby nasienie miało 2-3 dni, mój M sam "upuszczał" płyny 2 dni przed punkcją. Nie jest wskazane nasienie bodajże starsze niż 5 dni, bo wtedy już za dużo plemniczków umiera.
Mam nadzieję, że pomogłam :-)

A mój pęcherzyk chyba właśnie pęka, bo bardzo mi brzuch rozpiera... Niech tylko spróbuje się nadal pokazać na USG jutro :growl:

Witajcie dziewczyny,
Jestem w programie rządowy, pytam tutaj bo widzę, że kilka dziewczyn tutaj siedzi ;)
Dzisiaj byłam na wizycie w Gyn. w K-cach po nieudanym inv. Ponoć weszło rozporządzenie, że wizyty między stymulacjami, beta hcg i inne są płatne? Dzisiaj musiałam podpisać pismo i zapłacić za wizytę 80zł . Też tak miałyście?
Czy mnie robią w butelkę?

P. Dr twierdzi, że coś jest nie tak z genetyką i chromo.. coś. Mam przepisane tabl. antykoncepcyjne na 3miesiące. Miesiąc przed stymulacją mam się zgłosić. A w międzyczasie robić badania genetyczne i chrom...
Jakoś tak klinika działa mi na nerwy, źle ma mnie wpływają.

Przepraszam, że nie piszę do dziewczyn po imieniu, ale nie ogarniam Was :zawstydzona/y:.

Ja nie placilam za nic.
Tzn. Placilam za pierwsze badania z krwi moje i za nasienie. Potem tylko leki nie placilam za zadna wizyte. Smiem twierdzic ze robia Ci w karola.
Zadzwon na informacje i zapytaj jesli masz watpliwosci. W informatorze jest napisane ze tylko za leki placimy. Ja tez z rzadowki.

Ewis ja za pierwsza wizyte placilam i za badania jak nie bylam w programie... jak juz mnie zakwalifikowali to nie placilam za nic... za wizyty i badania nic... jak mi nie wyszlo Inv to poszlam na wizyty i nic nie placilam, potem pani mi powiedziala w rejestracji ze pierwsza wizyta po jest bezplatna a kolejne trzeba placic... ale jak bylam po raz kolejny to tez nie placilam wiec nic nie wiem juz... ciekawa jestem w takim razie czy w czwartek bede placic za wizyte...hmmm

Basidrak a jak sytuacja u ciebie?

reklama
Ewis powiem szczerze, że ja też nie wiem, za co powinniśmy płacić, a za co nie... Ja aktualnie jestem przed crio i jeździłam do prof. prywatnie i płaciłam, robiłam też prg i usg na własną rękę. Dziś miałam wizytę w klinice i musiałam zapłacić tylko za prg. Nie chce mi się dopytywać kogokolwiek jak to powinno wyglądać, szkoda mi nerwów. A prywatne wizyty u prof. były mi na rękę, bo w klinice jest tylko od rana...

Do góry