reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zlapalam dzisiaj dola wszystko przez ten estradiol... Tak sobie myślę ze zrobiło mi sie sucho przez weekend a przeciez estradiol odpowiada za sluz, wiec pomiar by sie zgadzal :wściekła/y::wściekła/y: A to oznaczało by najgorsze.... Jeszcze dzisiaj mialam trzy zastrzyki i jak maz mi robil jeden to wylam jak bobr tak bolalo, poprzednie nie bolaly a ten bolal... Nie wiem dlaczego:-:)-( Boje sie ze punkcja w ogole sie nie odbedzie i w ogole ze nie bedzie komorek... Eh to nie na moje nerwy:-:)-(

Niepokorna no może przez nerwy a moze poprostu musiałam się wypłakać i trafiło na ten zastrzyk.... Na początku myślałam - co wy baby tak przezywacie ta stymulacje i się martwicie - teraz już dobrze wiem dlaczego:(

Bizumelka, nie panikuj, nie denerwuj się - to szkodzi. Masz prawo być zdenerwowana - hormony buzują w Tobie jak w kotle. Ale nei wolno Ci się martwić na zapas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Infinity, ten pęcherzyk od początku był jakiś dziwny, niekształtny :confused: Może to faktycznie o to chodzi... Gadałam z koleżanką i ona mówi, że być może w klinice biorą pod uwagę wymiar w najwęższym miejscu, a lekarz tu u mnie na miejscu w najszerszym... Ale porypane to wszystko, tylko niepotrzebnie się denerwowałam :-(
Jutro chcę powtórzyć USG.

Bziumelka nie martw się na zapas!

Niepokorna ja dzisiaj pytałam gina czy można „normalnie”żyć teraz :p to uśmiechną się i powiedział, że tak ;) chyba wykorzystam to dzisiaj i później do testowanka wstrzymam się ;)

Keki84 o matko, to już jakaś wyższa szkoła jazdy hehe muszę pokombinować bo odpowiadanie w tym Wordzie i kopiowanie tego to kupa zachodu ;) dziękuję za wyjaśnienie

Bziumelka głowa do góry !! nie stresuj się bo to też niekorzystnie wpływa :tak:przeżywanie stymulacji to jeszcze pikuś przy informacji, że się nie udało .... cały dzień płakałam i cały drugi "podnosiłam" się z dołka .... jedna z najgorszych informacji jaką można usłyszeć :(

Esiek - betka ladnie przyrasta, nic zlego sie nie dzieje wiec sie nie martw - wiem ze dla nas juz chyba kazda rzecz po takiej walce jest powodem do zmartwien ale masz maluszka w sobie ktory mocno sie trzyma - oby ci szybko zlecialo do tego 17-stego:)

mmm.... - u nas wizyty przewaznie sa 1-3 dc i normalnie usg dopochwowe robia, ja juz chyba mialam ich kolo 15stu;-)

zula_5 - mysle ze dobry masz plan - nie chce zapeszac ale rozumiem ze przygotowujesz sie na styczen:)

ann.k1 - gratuluje betki trzymam kciuki zeby pieknie rosla

Niepokorna - woow 17 pecherzykow to sporo - zalecalabym pic duzo wody zeby ustrzec sie hiperki - to w piatek bedziemy trzymac kciuki za jajkobranie:)

elleni - czesto mniej jajeczek oznacza lepsza jakosc i tak bedzie u ciebie - czyli za ciebie kciuki w czwartek:)

Bziumelka - chyba faktycznie cos nie tak z tymi wynikami, endo piekne, wiem ze my wszystkie tutaj na drugie imie mamy juz zamartwianie ale mam nadzieje ze wszystko wyjasni sie w dobra strone

yplocka1 - trzymam kciuki za weryfikacje mocno mocno mocno

Przepraszam ze nie wszystkim odpisuje ciezko nadrobic i tez jakos nie najlepiej dzisiaj...

reklama
Do góry