reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asia - witaj! Napwt nie wiesz jak tęskniłam:)
basidrak - niestety nie wygląda to różowo. Trzeba modlić się o cud. Życzę Ci go z całego serca
martaczi - ja też już od wczoraj się martwię. Odezwij się czy wszystko w porządeczku.
Ja idę dzisiaj do zwykłego gina - zobaczymy czy przepisze mi tą Vissanne czy nie:(

reklama
olusia przykro mi berdzo, tez przez to przechodze... Masz mrozaczki?
Powoli trace nadzieje ze kiedykolwiek sie uda... Ja mam jeszcze 4 mrozaczki, dwa 3dniowe I dwa 2dniowe (wszytskie z fragmentacja...) 3 dniowe byy przygotowane na transfer ale mialam hiperke a teraz przy transferze chcialam 3 zarodki dlatego wzielismy dwudniowe, myslalam ze sie uda a tu lipa.
Ktos pytal gdzie sie lecze :) a wiec lecze sie w Zieba Clinicw Katowicach (juz dwa razy podchodzilam do IVF za pierwszym razem mialam 4 zarodki, nie udalo sie, za drugim razem 8 zarodkow jeden nie przezyl rozmrazania, 3 podano mi teraz wiec zotsaly 4, I za kazdym razem sa z fragmentacja)

Basidrak: odnosnie tego lutinusa to wogole jakies zarty Sa...
Kupilam we wtorek opakowanie z Ta seria, mialam jeszcze 6 tabletek ze starego opakowania tez z Ta trafna seria. I co mi na to pani z apteki powiedziala : prosze nie przesadzac I normalnie to uzywac. Chyba zarty sobie robi,jakby bylo z nim wszystko ok to by nie wycofali tego ze sprzedazy. Nie chcialam sie denerwowac wiec wyslalam Meza do tej apteki by zwrocil Te cale opakowanie i teraz musimy czekac czy hurtownia przyjmie od apteki ten zwrot,po decyzji dopiero oddadza Nam pieniadze... Kpina jakas!!!

Lilia - W sumie racja , każda autem przyjedzie i takie będzie picie. Jak coś to M mnie może przywieźć ale sama kawka i ciasteczko też będzie ok.

Minni - faktycznie kpina z tym lekiem. My tu chuchamy dmuchamy na siebie jak się da a baba Ci powie żeby nie przesadzać. Małpa , bo ona nie brała leku i mądra jest. O pieniądzach to już nie mówię bo dzidzia najważniejsza ale z drugiej strony to są wyrzucone pieniądze i to nie małe. W aptekach mają nerwy jak mają coś oddać to już w ogóle masakra a może się to jeszcze ciągnąć i ciągnąć.

Ostatnia edycja:
Ja nie mam co oddaac bo mi dwie tabletki zostaky. Zastanaiam sie czy nie napisac do ministerstwa bo z jakiegos powodu to wycofali. A co w sytuacji gdy one nie dzialaly i z tego powodu nie wyszlo??. Przeciez to jest jedna proba. Az jedna.

Ja juz wiem ze jie wyszlo bo juz nie ma 2giej jrechy. W pon bete zribie dla pewnosci a nastepna priba przy naturalnym cyklu.

Basidrak u Ciebie toi chyba jakaś ciąża biochemiczna była, co?? (chyba tak to się nazywa). Ale masz jeszcze mrozaczka w razie czego:-)

Wiecie co ja jeszcze nigdy w życiu nie robiłam świadomie bety z krwi...:-) Napewno raz miałam robioną w szpitalu jak trafiłam na izbę przyjęć z bólem brzucha. W ogóle w swoich straniach zrobiłam tylko dwa góra trzy sikacze... Nawet już nie pamiętam jak to się robi:-)

Widzę, że dużo dziewczyn wraca do starań, miło mi poznać.... Trzymam za was kciuki, pamiętajcie nadzieja umiera ostatnia:-)

reklama
Do góry