keki84
Fanka BB :)
Molla, oj tak jej też się udało, ale miała perypetie. Jakiś czas temu napisała obszernego posta, ale w związku z tym, że ostatnio produkujemy posty na potęgę ciężko będzie Ci odnaleźć tego posta. Może wpadnie na chwilkę to opisze Ci coś nie coś.
Ja właśnie niedawno jeszcze to czytałam, bo podziwiam strasznie Mollę po tym co przeszła. Daję linka do posta: https://www.babyboom.pl/forum/stara...inansowaniem-66808/index115.html#post10282227
Dziewczyny, ja właściwie z dość pilnym pytaniem... Podawałyście kiedyś Pregnyl podskórnie? Byłam przekonana, że on tylko domięśniowo, a dziś wyczytałam na ulotce, że w brzuch podskórnie też można. Wcześniej angażowałam w to wszystko ciocię pielęgniarkę, ale chyba mogłabym go sobie podać sama, tylko chciałam się dowiedzieć, czy macie w tym temacie jakieś spostrzeżenia, rady? Jutro pewnie mój pęcherzyk będzie się nadawał do podania czegoś na pęknięcie i chcę przekonać do tego doktorka (mimo, że dla niego "pęcherzyk nie musi pęknąć, najważniejsze jest endometrium"), bo ja się boję, że zrobi się torbiel i będzie jedna wielka d*** z tym moim crio...
Aaa i jeszcze jedno pytanko: jeśli pojawił się płodny śluz to oznaka wzrostu estradiolu?