reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
gosia788 - dziekuje za cieple mysli... i oczywiscie gratulacje ze sie udalo. trzymajcie sie razem przez te 9 miesiecy i sie nimi cieszcie
ewka - czekamy z Toba. mozesz se betke sieknac wczesniej niz za 2 tygodnii. po blastkach juz nawet sikaniec wychodzi po 10 dniach
nimfus - wszystko ma swoj powod. moze tak mialo byc zeby organizm jeszcze miesiac odpoczal. zyj swietami, cieplem rodzinnym i w styczniu bedziesz zabierac dzieciaki do domu
ewka - czekamy z Toba. mozesz se betke sieknac wczesniej niz za 2 tygodnii. po blastkach juz nawet sikaniec wychodzi po 10 dniach
nimfus - wszystko ma swoj powod. moze tak mialo byc zeby organizm jeszcze miesiac odpoczal. zyj swietami, cieplem rodzinnym i w styczniu bedziesz zabierac dzieciaki do domu
dodora
Fanka BB :)
wera , bombel - dzięki bardzo za pomoc , faktycznie za duzo tam miałam napisane w swojej sygnaturce hahah , szkoda , ze nie probowałam tam upchnąć jeszcze swojego zyciorysu haha
ewa- czekaj dziecko spokojnie czekaj , trzymam kciuki &&&&&&&&&&
nimfuś - prezent będzie i dla ciebie tylko mikołajowi sie pewnie sanie zepsyły po drodze i nieco sie spóźni ale najwazniejsze , ze dotrze ! W naszej sytuacji , którą przechodzi każda z nas mogę powiedzieć , że nauczyłam się cierpliwości ....ech ....my na wszystko muuusimy czekać , czekać. Wiem jakie to okropne ale najlepiej znajdź sobie jakies zajęcie to czas minie ci szybciej ) Idą święta więc może sama zostaniesz mikołajem ? Szukanie prezentów zajmuje tyyyyyyyle czasu , że zabraknie ci dla na myslenie o tym wszystkim i nim sie obejżysz już minie czas czekania i nastapi czas działania
wera , bombel - bierzecie jakieś leki , jesli tak to proszę napiszcie jakie ?
ewa- czekaj dziecko spokojnie czekaj , trzymam kciuki &&&&&&&&&&
nimfuś - prezent będzie i dla ciebie tylko mikołajowi sie pewnie sanie zepsyły po drodze i nieco sie spóźni ale najwazniejsze , ze dotrze ! W naszej sytuacji , którą przechodzi każda z nas mogę powiedzieć , że nauczyłam się cierpliwości ....ech ....my na wszystko muuusimy czekać , czekać. Wiem jakie to okropne ale najlepiej znajdź sobie jakies zajęcie to czas minie ci szybciej ) Idą święta więc może sama zostaniesz mikołajem ? Szukanie prezentów zajmuje tyyyyyyyle czasu , że zabraknie ci dla na myslenie o tym wszystkim i nim sie obejżysz już minie czas czekania i nastapi czas działania
wera , bombel - bierzecie jakieś leki , jesli tak to proszę napiszcie jakie ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki dziewczyny, czekam spokojnie, nic nie czuje nic mnie nie boli, nie wiem czy to dobrze czy nie ale czekam, dobrze ze nie długo święta więc jest troszkę roboty i nie myślę tak intensywnie jak za pierwszym podejściem. Dodorka ty po crio miałaś jakieś objawy?? pozdrowionka
dodora,bombel, wera mega wielkie gratulacje życzę szczęśliwych 9 miesięcy trzymajcie się cieplutko.
ptencer trzymam kciuki
nimfuś czas szybko zleci lepiej się dokładnie przygotować niż później żałować że się czegoś nie zrobiło ja też czekam i odliczam dni.
anja pytałaś kto miał krótki protokół z antagonistą ja miałam jak wiadomo nie udał się więc następne podejście będę miała na długim protokole a ty kiedy zaczynasz następne podejsćie.
ewka trzymam kciuki niech te 2tyg szybciutko zlecą.
ptencer trzymam kciuki
nimfuś czas szybko zleci lepiej się dokładnie przygotować niż później żałować że się czegoś nie zrobiło ja też czekam i odliczam dni.
anja pytałaś kto miał krótki protokół z antagonistą ja miałam jak wiadomo nie udał się więc następne podejście będę miała na długim protokole a ty kiedy zaczynasz następne podejsćie.
ewka trzymam kciuki niech te 2tyg szybciutko zlecą.
bombel
Aktywna w BB
dodora ja biore estrofem, fragmin - raz dziennie, luteine - 2x4 :/, no i kwas foliowy.
reklama
Podziel się: