reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LOLITKA to w sumie ile bedziesz siedziała w Białym??
ja jak byłam w środę u lekarza w Invimedzie to kazał mi przyjechać miedzy 16 a 22 dniem cyklu, hmm a Ty do 16ego, z tym że ja u tego lekarza miałam iść krótkim napewno a Ty jeszcze nie wiesz. jeśli chodzi o kiełki to lubię a le to jakie ilości trzeba ich jeść żeby było oki?

Nimfuś ja tez brałam i nie miałam żednych skutków ubocznych

reklama
trzeba miec 2 wizyty w bialym.
1sza - taka rozpoznawcza gdzie w moim przypadku juz leki kupujesz. po kilku dniach zaczynam wyciszanie (jesli dlugi) i pozniej 2ga wizyta ta dluzsza. zaczyna sie ok 6 dnia stymulki i siedzisz tam do transferu (ok 12-13 dni)

nie wiem ile tych kielkow trzeba jesc :) ja jem duzo bo zdrowe...

dzięki Lolitka, zadzwonie umówię się na wizyte a tymczasem jadę na urlop długo wyczekiwany pośmigam troszkę na stokach:-) a potem do roboty.
zawsze mam nadzieję że @ tak poprostu nie przyjdzie i stanie się CUD, :-) a urlop podobno sprzyja:-)

dorocica
ja miałam laparoskopię (elektrokauteryzację jajników) po 2 nieudanych inseminacjach i 1 in vitro. Wskazaniem było PCOS.

dziewczyny
dzisiaj powtórzyłam betę bo 2 dni temu miałam male plamienie i się przestraszyłam, na szczęście już minęło ale staram się wiecej odpoczywać, bo może trochę przesadziłam z wysiłkiem....
dziś 15 dpt beta 1130, lekarz twierdzi że jest ok :)

pozdrawiam i zyczę wszystkim wysokich bet :-)

petencer
co u Ciebie ?

witam wszystkie dziewczyny, czytam to forum każdego dnia lecz nie wiele miałam do powiedzenia bo u mnie nie wiele sie dziło, jeżdzilam na wizyty i kontrolowałam estradiol i progesteron dzisiaj zakonczylam stymulacje, mam 5-6 pęcherzyków natomiast pozostałe to drobnica:( jutro biore pregnyl a w poniedzialek mam punkcje, transfer przypadnie na czwartek.
dzisiaj mialam progesteron na poziomie 1,52 a estradiol powyżej 4000 nie pamiętam dokladnie. Jeżeli macie jakies wskazówki i rady przed punkcja i transferem to piszcie, czasami o pewnych rzeczach sie nie mówi a warto np je miec ze sobą.

Pozdrawiam

witaj monika 7_9, trzymam więc kciuki za punkcję i żeby się ładnie jajeczka zapłodniły :tak: Lekarz pewnie Ci wszystko powiedział co do punkcji, to nie jest wcale takie straszne, pół godzinki i będzie po wszystkim. Mi brakowało ciepłych skarpetek :-) bo przede mną były dwie kobitki i trochę się denerwowałam a stopy to miałam lodowate.Poza tym ok.A gdzie się leczysz?
ptencer - jak tam u Ciebie?

reklama
Do góry