kasik36
Fanka BB :)
Alternatywa w rządówce nie możesz korzystać z zmrożonych komórek więc masz po problemie ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ale dzisiaj dalam plame...przy iniekcji Cetrotide powinno sie lekko cofnac tloczek strzykawki i jesli pojawi sie krew to nie przeprowadzac iniekcji....a ja co?pominelam ten krok przez moje roztargnienie i oczywiscie po wstrzyknieciu
roztworu i wycofaniu igly pojawila sie krew....dziewczyny myslicie ze to jest cos powaznego? Mam nadzieje ze nie zaszkodzilam sobie....
U mnie jest taka sytuacja, że zaczęlismy na własny koszt, zamroziliśmy komórki, a teraz się okzazało, że załapaliśmy się do rządówki. I stąd dylematy![]()
keki84 chyba w sadelku kolo pepka nie ma zadnej zyly![]()