reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziewczyny, czy wy po wyciszeniu dostalyscie taki sam @ jak zawsze. ja liczylam ze po anty i wyciszeniu a przed stymulka bede miala jakies plamienia a nie normalny @ no i ze ten 1 dzien bedzie bezpolesny a mnie boli prawie tak samo jak zawsze..... czy moze wyciszenie nie podzialalo, juz sama nie wiem co i jak, jestem glupia i tyle...:wściekła/y:

ptencer - trzymam kciuki aby się udało!! nie pozostaje nic tylko wierzyć aby tak było

lena - ja też po wyciszaczach miałam normalny @ więc się nie przejmuj

Dzięki Dodorka za słowa wsparcia, jutro dam znać co i jak?? Cieszę się że Tobie się wreszcie udało :) Myślałaś że się uda czy raczej byłaś nastawiona na porażkę, wiesz jak to jest u nas prawda co chwile rozczarowanie.

lolitka mam nadzieję, że uda się mi zacząć już teraz. Mam 2dc, więc chcę jutro skoczyć na wizytę, ewentualnie w weekend i zacząć już antykoncepcję. Nie wiem tylko jak moja prolaktyna, bo dopiero miesiąc biorę leki na jej zbicie. DJ mówi, że taka jaką mam nie będzie przeszkadzała w zajściu w ciążę, ale mimo wszystko wolałabym żeby była mniejsza. Jutro się dowiem czy ruszamy teraz czy za miesiąc, mam nadzieję już w tym :) A Tobie udało się wynająć tę kawalerkę na Żeromskiego? To moje rewiry za czasów panieńskich, moi rodzice tam mieszkają. Jakbyś miała jakieś problemy na miejscu komunikacyjne czy cuś to daj znać, pomogę jak będę mogła.

kwiatek
klinika czynna tylko do 17..chyba ze mialas termin na call wyznaczony to domitrz odbiera komorke do 20.
tak, udalo sie na zeromskiego bo mi zalezy bardzo na necie zeby moc normalnie pracowac... a prawie wsie mieszkanka bez neta wiec wzielam tego zeromskiego. poza bialym nie chcialam mieszkac, bo nudno. z kasa u mnie ok wiec spoko troszke wiecej moge zaplacic

ja mam byc na wizycie do 16dc wiec wnioskuje ze se lekarz wykombinowal ze anty miec nie bede....

Dziewczyny, te którym się udało ostatnio oraz wcześniej - któraś z Was podchodziła na krótkim protokole z antagonistą? Jest nas tu już tyle że nie pamiętam a nie mam tyle czasu aby czytać tyle wstecz. Ja pierwszy raz podchodziłam na długim protokole i wszystko znosiłam bardzo dobrze, dobra stymulka i ilość komórek ale cos mnie tknęło i zasugerowałam lekrzowi że może bym teraz spróbowała na innym protokole.Ona zaproponował krótki z antagonistą i w sumie ucieszyłam się bo to trwa krócej niż długi ale dopiero potem poczytałam opinie i krótki uważany jest trochę za mniej skuteczny no i dla tych które trudno się stymulują a u mnie było ok ...sama już nie wiem co myśleć..

lolitka to coś mi się ubzdurało, że oni do 18. To nic jutro zadzwonię, niech mnie gdzieś wciskają. Będziesz miała w takim razie inny protokół niż ja. Ja też mam zmieniony, przy 1 podejściu miałam wyciszacz w sprayu i bez anty, teraz anty i diferelina. Ale w sumie to sama nie wiem jak to się skończy, bo DJ czasem tak mnie zamota, że po wizycie jestem głupsza niż przed ;)
Spoko z Nowego Miasta (to osiedle) będziesz miała 15 minut busem do centrum. Art jest blisko centrum, więc między wizytami będziesz mogła pobuszować w galeriach lub iść do kina :D Szkoda, że to zima, bo wiosną i latem Białystok ma super klimat ;) Ale mam nadzieję, że nie będziesz miała okazji się o tym przekonać :):)

reklama
oo widzę 2 strony wcześniej w sygnaturce u bombla że też miałaś najpierw 2 razy długi a potem krótki z antag. i się udało! Jakoś wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ale teraz jak posypało się tyle ciąż naszła mnie taka refleksja czy może też rodzaj protokołu ma znaczenie chociaż wiadomo też że każda inaczej na dany reaguje

Do góry