reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi - JESTEM Z TOBĄ MYŚLAMI, SERDUCHEM, WSZYSTKIM CO TYLKO MOGĘ. KOCHANA TRZYMAJ SIĘ TO NAPEWNO NIC POWAŻNEGO, PROSZĘ ODEZWIJ SIĘ JAK WRÓCISZ. BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!!

Jo.M. - a powiedz mi, a raczej napisz :-) po co ona Cię zaprosiła na to przedstawienie?? Z tego co kojrze to rodzice dzieci przychodzą na przedstawienia.

GRUDZIEŃ:

2: Olusia - wysoka beta
2: keki84 - podglądanko
2: Jo.M. - wysoka beta

2: Siaga - wysoki przyrost bety

3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: Siaga - wysoka beta
4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
4: yplocka1 - udany transfer
5: olo2012 - wysoka beta
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Ostatnia edycja:
reklama
martaczi - jedź kochana, my tu będziemy zaklinać !!!! Napisz do nas jak tylko coś będzie wiadomo.

Jo.M i Olusia
- macie już wyniki bety? Ja nie pojechałam, jutro jadę na 09.00, choć jestem pewna wyniku ;/

martaczi - ja również mocno trzymam kciuki. Musi być dobrze. Nie wiem czemu taki stres nas spotyka.
Jo.M - za wysoką betę kciuki odpalone a oprócz tego zlej szwagierkę. Ja tak miałam z własnym przyjęciem ślubnym - robiliśmy imrezę tylko dla znajomych - wiecie taką popijawę. Generalnie nastawienie było takie, że imprezujemy, pijemy, teńczymy do białego rana i ja tak przekazywałam znajomym moim i powiem Wam, że nikt na imprezę nie zwalił mi się z dziećmi. Naprawdę może to chamskie z mojej strony było ale nie chciałam, żeby ten dzień zakłócili rodzice biegający za dziećmi... To nie było wesele więc stwierdziłam, że skoro na imprezę urodzinową przyjeźdżają sami to tak samo na popijawę po ślubie cywilnym. Takie ustalenia zrobiliśmy z mężem... I co? Wszystcy znajomi od mojego męża zjawili się z dziećmi... Mój mąż oczywiście nie rozumiał wogóle o co mi chodzi gdy wyraziłam delikatnie swoje niezadowolenie, że robi z mojej alkoholowej imprezy przedszkole...

Martaczi cała moc teraz z Tobą, daj znać kochana jak już będziesz po wizycie.

Yplocka w Invikcie dzwonią ale trzeba to zaznaczyć w papierach, że się zgadzasz, tylko pani dr Beata wprowadza pacjentki w błąd. A skoro nie dzwonili to znaczy, że na bank się zapłodniły bo jakby się nie zapłodniły to od razu dzwonią, tak jak u mnie :-(

Lilia - Bo tak jak pisałam , ona myśli , że jej syn jest pępkiem świata. Może dla niej tak jest i dla teściów bo to jedyny wnuk. Lilia powiem Ci tak , ze te Jasełka to nic tyle , że mam stresa i tak to przeżywam. 2 lata temu zaprosiła mnie do przedszkola na Dzień Matki , no jak ja to usłyszałam to myślałam , że zemdleję. Masakra. Od początku jak mały się urodził to wysłu****ę tylko , że mały siedzi sam , że raczkuje , że ząbek itd , itd znosiłam to cały czas ale dzisiaj już nie wytrzymałam. Mam wyrzuty sumienia ale w końcu może da mi święty spokój. Chociaż nie powiem bo małego kocham z całego serca.

Martaczi - Proszę Cię tylko spokojnie, trzymamy kciuki na pewno to jakiś mały kryzys.

Esiek - Nie mam jeszcze wyników ok. 16 dopiero mają być. Ja nie wiem , że Ty tak długo wytrzymałaś z tą betą.

Zula
- I miałaś rację , ja bym się też wściekła. W końcu to nie miało być kinder party ;-) tylko imprezka na luzie

Jo.M - a co ja miałam nie wytrzymac, nie mam nawet ślada cenia jakichkolwiek objawów to do tego btcg 0 nie koniecznie mi się spieszy :)

Yplocka na bank jest dobrze i dużo się zapłodniła i ładnie się dzielą :-)

Esiek bez czarnowidztwa mi tu proszę, jutro beta Cię zaskoczy, zobaczysz :tak::tak::tak: Brak objawów to też dobry znak, gdyby @ przyszła to mogłabyś się niepokoić a tak jesteś na dobrej drodze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry