reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witam dziewczynki
Jo.M nie miej wyrzutów sumienia, jedno dziecko ok, ale rzeczywiście skupisko i ich rodzice to już za dużo jak na nas. Ja mam kontakt z osobami niepełnosprawnymi , co za tym idzie z dzieciaczkami niepełnosprawnymi i w tym roku ograniczyłam występy tych dzieci bo nie mogę wytrzymać, łzy same lecą, niekoniecznie że to dzieci i ze ja nie mogę mieć, ale że one takie dzielne, walczą , dają z siebie wszystko,np. w zeszłym roku po HSG (w tym samym dniu) wydelegowali mnie jako przedstawiciela na jakąś konferencje czy coś takiego no i w przerwie występowały dzieci niepełnosprawne, więc same rozumiecie, a że okazało się że mam niedrożny jajowód co mnie tego dnia dobiło bardziej to musiałam w połowie konferencji wyjść bo nie dałam rady, następnie okres wigilii firmowych itp., prezes zabrał mnie na wigilie dla przedstawicieli organizacji pozarządowych i co??????? na dzień dobry jasełka wystawione przez szkołe specjalną i dzieci niepełnosprawne, wtedy starałam się ukryć łzy bo musiałam zostać do końca, ale widok dzieci z downem (5-7 LAT MIAŁY) tak pięknie śpiewające i tańczące no dla mnie szok. od tej pory unikam takich "wizyt" a tym roku znowu wigilie "firmowe" się zaczynają, chyba nie ogarnę :-(
Martaczi kcukasy za wizyte i żeby maluszkowa kropka się ukazał na USG :tak:
Jo.M, Siaga, Olusia, Esiek i Basidrak kciukasy za bety &&&&&&&&&&& niech będą duże a inne jeszcze więęęęęęęęęęęęęęększe:tak:

Martaczi - Boże jaka piękna beta:rolleyes2:

genna - No to ja tu z przedszkolem marudzę a Ty jeszcze cięższe emocjonalnie masz przeżycia.

Olusia - Byłaś na becie?

MARTACZI kochana!
Krwawienie jeszcze nie znaczy najgorszego,moze to planowy termin okresu. Wiem,mowi sie spokojnie,ale sie nie da. Szybko do lekarza,niech Ci zrobi usg,albo na IP. Jak serduszko jest,to krwawienie choc moze wydawac sie grozne,wcale nie musi. Nawet jak jest spore.

Martaczi: ja na 10 jade do kliniki na bete i prg. Pozniej 2 godzinki czekania na wyniki i wizyta na 12.00. Za dobe juz beds wszystko wiedziala.
Sliczna Ta Twoja betka, ciekawe ile jutro wyniesie moja.

Kochana lec szybko do lekarza!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry