reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lilia mam nadzieję, że @ się rozkręci. trzymam kciuki. miałabyś szansę przed świętami. Pięknie. czekałby Cię czas nadziei...
Dziękuję, pięknie bym tego nie ujęła…

Jo.M. - bardzo dobrze zrobiłaś, że odmówiłaś pójścia na to przedstawienie. Ja bym postąpiła tak samo. Co ona sobie wyobraża. Ja rozumiem, że ona się cieszy swoim szczęściem, ale nie się rozejrzy wokół siebie, że nie wszyscy mają tak kolorowo. Niestety kobiety, które nie mają problemów z zajściem w ciąże w ogóle, nic a nic nie rozumieją nas kobiet z problem z zajściem w ciążę.
A jeżeli chodzi o badania to ja przeważnie robię w Szpitalu, następnym razem muszę się zapytać czy nie wydają kart stałego pacjenta :-D

Martaczi – tak, @ już się rozkręciła.

Olusia, Siaga - byłyście na badaniu??

GRUDZIEŃ:

2: Olusia - wysoka beta
2: keki84 - podglądanko
2: Jo.M. - wysoka beta

2: Siaga - wysoki przyrost bety

3: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
3: martaczi - USG pęcherzykowe
3: Siaga - wysoka beta
4: Jogo - wizyta kontrolna przed crio
5: olo2012 - wysoka beta
7: Bziumelka - podglądanko
9: genna - koooolejna wizyta u immonologa
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
12-13: Zuzia2011 - przyblizona data crio - jestem mama:)
13: peti30 - USG po wysokiej becie
14: Bziumelka - wstępna data punkcji
17: genna - wyniki kariotypów (oczywiście tylko pozytywne)

Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
MARTACZI spokojnie. Szybciutko jedź do lekarza. Na pewno wszystko będzie dobrze. Wszystkie mocno trzymamy za Ciebie i Twoje maleństwo kciuki.

Witajcie,
Ja po pobraniu. Miałam w piątek. Pobrali mi 15 kumulusów. Ciekawe ile się zapłodni. Transfer mam w środę. Strasznie się denerwuje.
Pozdrawiam

czerwona oliwka to zależy ile masz pęcherzyków, na ten dzień stymulacji będzie niski , na 1 dojrzały przypada 200 a do dojrzałych jeszcze sporo czasu u ciebie :)

yplock a nie wiesz jeszcze ile się zapłodniło?

Martaczi - Spokojnie , dzwoń do lekarza

Lilia - No właśnie też tak myślę , ale niektórzy niestety nie widzą nic poza czubkiem swojego nosa. Rozryczałam się przez nią i nie dość , że dzień mam już ciężki to jeszcze mi dowaliła z przedstawieniem. Ja wiem , że niektórzy jak nie muszą starać się o dziecko to nie wiedzą co odczuwamy ale z drugiej strony to też trzeba mieć trochę rozumu i zastanowić się nad tym co się mówi. . No szczyt szczytów !!!

reklama
Do góry