reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zula , Olusia - Niestety nie dość , że musimy przez to wszystko przechodzić to jeszcze trzeba bezmózgowców znosić. :no:
Ale My im jeszcze pokażemy:tak::tak::tak:

No i jest mój wynik !!!!!!!!!!!!!! Tak jak myślałam beta 0,1
No ja po prostu nie wierzę normalnie nie wierzę.:-(
Ach nie chce mi się nawet gadać dziewczyny.
Dziękuję Wam za kciuki i fluidy !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Teściowie mają to do siebie, że są przyje......ani. Moi wpisują się w ten kanon idealnie, dawno objęłam taktykę, że nie słucham niczego co mówią i tak mi dobrze. A oczywiscie ciągle plotą trzy po trzy.

Jo. M - ściskam.

Jo.M kochana tak mi przykro... ale moze nie wszystko stracone jeszcze, moze jest nadzieja... moze nie zagniezdzil sie jeszcze blastus albo leniuszek? widzisz u Basidrak beta w 12dpt byla 7 wiec moze u ciebie tez tak bedzie... Nie trać wiary !!

Esiek , Olusia - w Was została nadzieja. Trzymam kciuki.

Jadę do domu dziewczyny , później zajrzę. Po drodze chyba zaleję auto łzami:-(

Olusia, Kasik - wiem , że kibicujemy tu za sobą ale nic z tego nie będzie jeżeli w 7dpt blastocysty wynik jest 0,1. Powtórzę wynik dla spokoju za 2 dni ale to i tak strata czasu.

Jo.M. ja chyba tez wymięknę.... chyba jednak Esiek w tobie nadzieja cala zostanie.... !! :-)

Siaga a ty jak tam? robilas bete?

Martaczi a jak u ciebie sytuacja? odezwij sie jak wrocisz do domu !!

Ostatnia edycja:
JO.M zobacz!!!!!!
U mnie w 12 dpt.3 dniowego mroziaka beta byla 7 i spojrz na suwaczek,podejrzewam,ze dzien wczesniej byla ZERO,A 12 plus 3 to byl juz 15 dzien zycia zarodka.

Jo.M trzymaj się, powtórz badania za kilka dni. Ostatnio jak robiłam bete 10dpt to lekrz stwierdził, że to za wcześnie! Nadal trzymam kciuki za Ciebie.

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków.
8dpt beta 99.76:szok::-)

Molla miałaś rację, obie będziemy grubaśne:happy2:

SIAGUS!!! Kochana,i powiedz,ze nie mialam wyczuc;)
Pisalam Ci,ze jeszcze obydwie sie spotkamy u dr.Z.choc u mnie to raczej na miejscu lekarz,ze wzgledu na zakaz transpotu,ale wywrozylam. Ile mialas podanych zaridkow? Jakie leki bierzesz?

reklama
Do góry