reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

2: Olusia - wysoka beta
2: keki84 - podglądanko
2: Jo.M. - wysoka beta
2: Siaga - wysoki przyrost bety
dziewczyny kciuki za jutro &&&&
lilia a czemu znowu masz mc do tylu? Sorki ze pytam ale ostatnio nie czytalm forum regularnie i nie wiem co się stało?
Zuzia a gdzie w uk podchodzisz do crio? Ja w Londynie ale już prywatnie bo już mi się nie należy refundowane podejście, w związku z tym lekarz dał mi wszystkie leki jakie poprosiłam czyli heparyne , estrofen , progesteron czopki po transferze.

ach to prawda ze my to mamy duzo stresu na każdym etapie ... Kurde ja teraz np myśle duzo czy moje 2 zarodeczki się odmroza prawidłowo i czy dojdzie do transferu. Jak to się skończy to będę myślec czy z tego będzie ciąża jesli tak to czy beta będzie przyrastac prawidłowo . Pózniej czy doczekam żeby usłyszeć najpiękniejszy dźwięk na świecie czyli bicie serduszka swojego dziecka , potem czy ciąża przebiegnie zdrowo i czy poród będzie ok i tak cały czas. Zazdroszczę dziewczynom które spontanicznie zachodzą i nigdy nie ronily one maja optymistyczne podejście do sprawy i to jest zdrowe dla dzidziusia. Ach co za życie ....

reklama
Jogo - bo mój fantastyczny dr zmienił taktykę :-( Stwierdził, że na naturalnym cyklu bez lekarstw się nie uda, a poza tym przyplątały mi się bakterie i grzyby, które właśnie wyprowadzam :-) Tak, więc znowu czekam @ i będzie crio na sztucznym.

Wiesz co tak mi się wydawało, ze jak się już uda zajść w ciąże to będzie koniec kłopotów. Dopiero mi się oczy otworzyły jak zaczęłam czytać to forum. I rzeczywiście pewnie będzie tak jak piszesz, na każdym etapie będziemy się zamartwiać :-(

Ostatnia edycja:
Lilia dzięki za dopisanie mojego podgladanka:)

Olusia i Jo.M. będę jutro o Was cały czas myśleć i trzymac kciuki!! Bedzie dobrze!!!

Fusun a jak moje ulubione blizniaki?? Daja Ci jakos zyc??:-)

Ja juz po pierwszej dawce gonal/merional no i nic nie czuje...:-(

lilia to trzymam kciuki żebyś szybko mogła podchodzić . Ja przy pierwszym crio podchodziłam na sztucznym i był zakończony ciąża . Teraz za moja decyzja próbuje na naturalnym z lekami i zobaczymy.

Jogo - a wiesz już kiedy mniej więcej będziesz miała crio??

Dziewczyny ja chyba nie wierze w to co się przed chwilą stało :szok: Ja chyba dostałam @ pokazała się żywa krew co prawda nie w jakiejś dużej ilości, ale jest :-D Mam nadzieję, że to jest @ i będzie się rozkręcała. Brzuch już mam nabrzmiały tak jak zwykle przy @. Jak to będzie @ to to oznacza, że jest szansa na ..... przed świętami. Nawet nie chce o tym głośno mówić, żeby nie zapeszać. Dr mówił, że przez to, że wzięłam tylko 2 tabletki antyków to @ może przyjść wcześniej, ale żeby aż tak, dziś jest mój 10 dc :szok::szok::szok: Trzymajcie kciuki, żeby się @ rozkręcała, pliz.

Ostatnia edycja:
W środę mam usg a w czwartek wyniki z testu mrl który robiłam w ubiegłym tyg. Wszystko zależy od tego kiedy będę mieć owulke ale myśle ze 15-16 grudnia ale to jeszcze nie pewne. W środę jest mój 10 dzień cyklu a owulke mam zazwyczaj pomiędzy 14-18 dzień ale po musze czekać jeszcze 5 dni bo tyle maja moje maluszki. Jesli wszystko będzie ok to testuje w okolicy świat lub tuż po. Było by fajnie jak by się udało bo lekarz z pol chce mnie widzieć u siebie w gabinecie jak tylko potwierdze ciąże a tak się składa ze w dniu Wigili przylatuje do Pol i zostaje na trochę to bym akurat miała możliwość pojawić się u niego espresem. Dał mi 50na 50 szans ze po leczeniu ciąża się utrzyma a jak utrzymam ja do 9 tyg to już powinno być dobrze. Ach jak ja maze o blizniakach tak jak się Fosum spełniło ...
Slodkich snów dziewuchy :)

reklama
Do góry