reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Blue jeszcze raz bardzo mi przykro ze sie nie udalo... trzymaj sie dzielnie....

Zula dalej trzymam cie za slowo.... :-) mam nadzieje ze twoje przeczucie sie sprawdza

reklama
Jestem dziewczynki :-) Bardzo Wam dziękuję za kciukasy , po prostu jesteście najlepsze:tak:

W domu byłam przed 12 ale dopiero teraz piszę bo drzemałam trochę. Powiem Wam szczerze , że relanium po prostu rewelacja.
Zero stresu takiego wewnętrznego spokój i jeszcze raz spokój.

A mam jeszcze dla Was niespodziankę , w końcu mam podane 2 zarodeczki , 1-blastuś i ten 2 nie był w stadium blastocysty jeszcze ale cały czas się dzielił dlatego podali mi go też. Po prostu mały leniuszek:-)

Martaczi - Betka super rośnie :-)

Olusia
- Ja dziś po transferze też wzięłam 6 tabletek luteiny , pojadę w 3 dpt i sprawdzę progesteron. A Ty jutro jedziesz na badanie? Dzwoniłaś do embriologa.

Zula - I dalej kiedy na kolejnej wizycie będziesz?

blueskaye - Bardzo mi przykro Kochana. Mam nadzieję , że się nie poddasz:-)

Jo.M. szkoda ze ja nie wzielam sobie wiecej lutki po transferze, dopiero dzis to zrobilam od rana... tak jutro chce isc na badania... zrobie progesteron i moze estradiol... bo bety nie ma co robic.... fajnie ze podali jednak 2 zarodki... musi sie udac !! trzymam kciuki.... zadzwonilam tam ale odebrala pani i mowila ze teraz jest zajeta, wiec stwierdzilam ze i tak jutro bede tam to podejde tam... i mam nadzieje porozmawiac z pania embriolog. Bedziesz teraz brala po 3x6 tabl? czy tylko dzis tak bierzesz?

Blue- tak mi przykro. Nie poddawaj się. Z tego co pamiętam macie jeszcze dwa mrozaczki? Kiedy po nie wracacie?

Martaczi - szalejesz!! Ale czad!! :-)

Fusun, Jo.M. - cudowne wieści
To która mi odsprzeda relanium z ciążowymi fluidkami:)
Jo.M - ja szybko na wizytę się nie wybieram... wiem, że i tak się nie uda więc po co?
sorki za zaśmiecanie wątku ale moze Wy mi coś podpowiecie co zrobić:
Dzwonił do mnie kolega - jak się okazuje ich dziecko ma uczulenie na psa - non stop chodził zasmarkany i wyszło że na psa. Muszą się go pozbyć i nie mają co z nim zrobić. Piesek ma 7,5 roku i ma raka - nie wiadomo ile jeszcze pożyje - podobno na razie rak nie ma żadnych symptomów i nie rozrasta się. lekarz podobno powiedział, że może ją uśpić... Nie wiem co im doradzić:( Ja nie mogę go wziąć bo to jest taki kundel z bokserkiem (uroczy ale duży) a moje mieszkanie liczy 30m2 i mam kota jeszcze. Nie moge sobie wyobrazić żeby go uśpić jak może piesek by żył jeszcze z 2, 3 lata.... Macie może jakiś pomysł?

Fasun teraz oficjalne podwójne gratulacje mamuśka :-):-):-):-):-):-):-) mam nadzieje że spokojniejsza jesteś?
Jo.M. teraz kciukaski , za blastusia i za leniuszka, może da radę , ale fajniusio , więc od dzisiaj jesteś bliźniakowa mama :szok:

Jak to jest z bolem piersi po crio na sztucznym cyklu? i czy jajniki moga pobolewac? w sumie nie powiinny bo nie bylam stymulowala a co za tym idzie nie ma pecherzyka nie? czy to tylko moje odczucie? hmmm ciagnie mnie w podbrzuszu troszke dzis....

Martaczi a powiedz mi jak tyle lutki bierzesz to nie wyplywa tobie to? sorki ze tak sie pytam....

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia
Jezeli pobolewaja cie piersi, to wynik luteiny ktora bierzesz, tak samo z bolami podbrzusza. Obojetnie czy masz wlasne hormony czy masz hormonoterapie zastepcza....
Oczywiscie zycze ci z calego serca, zeby to rowniez oznaczalo ze tam sie cos dzieje, ze macica reaguje na implantacje, a bol piersi tylko wtoruje calej sytuacji. Badz dobrej mysli.

CM

Do góry