reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Siaga - wszystko będzie dobrze moc pozytywnych myśli przesyłam :). Znów zaczynam myśleć o dwóch zarodeczkach przy podejściu crio :).

Martaczi - betka bedzie dużaaaaa :). Ja w takim razie jutro wybieram się do swojego lekarza, by mnie obejrzał i może faktycznie w tym cyklu podejść... ehhh.. ciekawa jestem co powie.

Fasun - trzymam kciuki za usg, dwa bijące serduszka :).

Minni - trzymam kciuki za wyniki :).

reklama
Jo.M. - ranysiu, ale się cieszę :-) Pewnie blastuś już jest z Tobą. Odezwij się jak wrócisz. Już zaciskam kciuki na MEGA WYSOKĄ BETKĘ :tak:

Martaczi - Ty już się nie nie denerwuj, Twoja beta z każdym dniem rośnie, ponieważ jesteś w ciąży i już nic nie stanie na Twojej krętej drodze do szczęścia :tak:

Ostatnia edycja:
Olusia ja bym zwiększyła i zbadała w 7dpt wtedy zobaczyła jak wynik :tak:cykl sztuczny od 1dc estrofem 2x1 cycki bolały do 5dpt potem przestały i oczywiście myślałam że się nie udało chyba nie ma co sie doszukiwać objawów to za wcześnie! mnie teraz co chwilę boli brzuch jak na okres i mam takie mega skurcze biorę nospę:tak:
Lilia kiedy idzieś na usg juz sie nie moge doczekać wpierdzielasz te morele czy orzech i różne inne na ednd? czy coś pomieszałam to nie na endo tylko na komórki:-D nic sie nie stresuj proponuję esfrofem dowcipnie brać naprawdę!!!

Agitek śmigaj do lekarza co w styczniu pochwalisz się pięknym wynikiem

Fusun
a myślisz że zrobi mi usg w 13 dpt ??? coś tam może już być widać?

Martaczi czyli mam brac lutke 3x8? rano wzielam 6 tabl... czyli zwiekszylam o 2... a mnie w zasadzie w ogole nie pobolewa biust, moze jest odrobinke delikatniejszy.. ale to nie jest to co mialam po punkcji..... w ogole nie ma porownania.... i dlatego tak mysle ze praktycznie objawow nie mam... tak jak pisalam czasem mnie brzuch pobolewa jak na @ ale to troszke za wczesnie... dzis moj 2dpt i 16dc...

Jo.M. już na pewno jesteś w ciązy i twój blastuś cię nie opuści , trzeba w to wierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się cieszę że jesteś już po :)
Fasun kciukasi za ugs i serducha:-)
Martaczi ty się uspokój bo na zawał zejdziesz, nie stresuj dzidzi, a betka będzie przeogromna :-)

Ostatnia edycja:
Ale dziewczyny szafujecie tą lutką:)

Jo.M - normalnie tak się cieszę i napewno musi się teraz udać. Zobacz jaki waleczny ten Twój blastuś:)
Fusun - kciuki zaciśnięte.
Lilia - ja też mam jakiś kiepski nastrój - moze to ta "przepiękna" pogoda:( aż się wystraszyłam wczoraj, że w jakąś depresję wpadam... Za jutrzejszą wizytę trzymam kciuki.

Ja byłam u swojego gina w piątek i dalej na jajniku coś mam - On nie wie czy to torbiel endometrialna... Mam nadzieję, że nic gorszego... Vissanne mi nie przepisał - jakiś wogóle wystrachany jest...

25: peti30 - wysoka beta
25: Minni27 - III weryfikacja
25: Niepokorna - wizyta - wszystkim Wam życzę powodzenia:)

reklama
Do góry