Jo.M.
Fanka BB :)
Niepokorna - Ok , rozumiem. Raczej nie powiedziałbym , że im mniej tym lepiej. W sumie trudno mi powiedzieć co masz zrobić. Są pary które np nie chcą mrozić zarodków z różnych przekonań , także to sprawa indywidualna. Podchodzisz 1 raz i jest duża szansa , że się uda. Jeżeli np chodziłoby o mnie to już sporo mam za sobą niestety nie udanych prób i osobiście chciałabym mieć jak najwięcej zarodków. Także myślę , że zadecydujecie z M później jak będzie wiadomo ile jest dobrych komórek do zapłodnienia. Zawsze może być tak , że uda Ci się za 1 razem i zostaną Ci zarodki zamrożone no to po jakimś czasie możecie wrócić po śnieżynki bez żadnych kolejnych stymulacji , czego życzę Ci z całego serca.
A jeszcze chciałam się zapytać do jakiej kliniki się wybierasz?
Olusia - No tak te 6 Ci zapłodnili , reszta jeżeli jest dobra to powinna być zamrożona bądź zniszczona w zależności od Twojej decyzji. Nie wiem dokładnie jak to wygląda ale dziewczyny pisały kiedyś , że podpisuje się jakiś dokument w związku z pozostałymi komórkami. Po prostu zapytaj w klinice.
A jeszcze chciałam się zapytać do jakiej kliniki się wybierasz?
Olusia - No tak te 6 Ci zapłodnili , reszta jeżeli jest dobra to powinna być zamrożona bądź zniszczona w zależności od Twojej decyzji. Nie wiem dokładnie jak to wygląda ale dziewczyny pisały kiedyś , że podpisuje się jakiś dokument w związku z pozostałymi komórkami. Po prostu zapytaj w klinice.