reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Olusia - Jeżeli chodzi o estradiol to w sumie nie wiem po co się go robi :confused2:. Myślę że progesteron jest najważniejszy bo możemy zwiększyć jego dawki w razie czego.

Sylwia
- No nie ma wyjścia kłamstewko małe może być i to w dobrej wierze;-)

peti30 - Gratulacje , czekamy na wynik bety:-D

reklama
A jaki powinien byc wynik progesteronu zeby zwiekszyc sobie dawke lutki? wiadomo ze bedzie na pewno zwieksozny skoro bierzesz go 3x4 tabl...

Ja teraz tez mialam na sztucznym bo bralam tylko estrofem wiec faktycznie tez go bede brala dluzej jesli mi sie uda teraz ....:-D

Agitek - przykro mi, zbieraj siłę do dalszej walki.

Martaczi - beta pięknie przyrasta, super :-)

Jo.M. - trzymam kciuki za zarodeczki, aby się nadal pięknie dzieliły :tak:

Olusia - teraz nie pozostaje Ci nic innego jak odpoczywać :tak:

Siaga​ - trzymam kciuki za jutrzejsze crio, powodzenia.

Peti30 - gratulacje.

LISTOPAD:

24: Siaga - udane crio
25: peti30 - wysoka beta
25: Jo.M. - udany transfer
25: Minni27 - III weryfikacja
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ:

2: Esiek - wysoka beta
3: Minni27 - USG po wysokiej becie
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Minni czyli mam zrobic badania w 3, 7 i 10 dpt? czyli estradiol, progesteron i bete? czy zrobic ok 10dpt dopiero?

Lilia
tez bym chciala wylaczyc myslenie.., chociaz dzis jakos tak nie mysle... jestem na luzie....

Olusia: ja mialam podanego 2-dniowego Maluszka, robilam samą betke w 11 dpt, w 13 dpt zrobilam betke i progesteron i w poniedzialek jade na III weryfikacje bety i progesteronu. Nie robiłam estradiolu.. nawet nie wiem czy powinnam była ?
Wydaje mi się ze 3 dpt jest za wczesnie, choć to tylko moje zdanie :) nie wiem czy w rzeczywistosci coś już moze wyjsc.

reklama
lilia to witaj w klubie, ja tez dzis mam taki wieczor, a nawet samotny wieczor bo mężul w pracy i wroci dopero o 6 rano... jak tu wyłaczyc myslenie, jeszcze tyle czekac jak 2 moje kruszyny czekaja na mnie:-(
lilia moze jakis film albo ksiazka?

Do góry