reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ZULA - i bardzo dobrze zadecydowałaś, ja jestem za. Czyli 02.12.2013r. godz. 16.30,3 Stawy. Dziewczyny nic nie planujcie w tym dniu, oprócz naszego spotkania, oczywiście :):):)

reklama
dziękuję Wam za przyjęcie i za odpowiedzi. czy jest wśród Was para lecząca się we wrocławiu w Polmedisie?

A jeżeli chodzi o ten serial dokumentalny o in vitro to ja nie zwracam uwagi na to jak się klinika reklamuje. Najbardziej mnie interesuje to z czym problem ma para i jaki jest finał.

ja oglądam ten serial jako film instruktażowy. dowiaduję się wiele rzeczy. a że klinika się reklamuje...

udanego wieczora

Agitek no to super 3 blastki potrójna szansa na dzidzię :-) &&&
Olusia a napisz jak to było z Tobą teraz po ostatniej nieudanej próbie i jak z lekami bo ja mam w grudniu czas ograniczony bo jadę na kilka dni do Pragi kurde i nie wiem czy to ogarnę bo już zaczynam plamić, aż niemożliwe przy takiej gigantycznej dawce prg:szok:
wizytę mam 27 i tak liczyłam, że to będzie 3dc i już od 3 dni będę brała estrofem i postawię profesorka przed faktem dokonanym na pewno się wkurzy, ale już ustaliłam z mężem że on mu to przekaże i powie ale tak się umawialiśmy:eek:
wiecie co idę naprawdę dla formalności nie wiem co się ze mną dzieję nie uroniłam nawet jednej łzy Boże może powinnam do psychiatryka się udać najpierw czy to normalne, ale za to odespałam bo po pracy spałam 3 godziny;-)
Lindi o widzę, że też podchodzisz bez przerwy jak tam z lekami jak to będzie u Ciebie wyglądało ?
Kiki jak tam Twoje podejście też już się zbliża małymi kroczkami? jak się czujesz?

Ostatnia edycja:
martaczi dostajesz kopniaka ode mnie !! poki bety nie ma - jestes w ciazy !! a potem jest tylko radosc !! bo beta wysoka!!
a ty łzy zostaw jak usg zobaczysz :*

Martaczi u mnie bylo to tak: po punkcji zaczelam brac leki m.in luteine 3x4, fraziparyne raz dziennie, antybiotyk do skonczenia opakowania oraz kwas foliowy... bralam caly czas do zrobienie bety... zrobilam bete i poszlam do swojej lekarki powiedziala mi ze mam powtorzyc bete i jak bedzie ujemna to odstawic wszystkie leki i czekac na @... w 5dc piszlam na wizyte kontrolna do pani doktor i zrobila mi USG i powiedziala ze endo ladnie rosnie... i od 6dc mialam brac estrofem...w poniedzialek 18.11 mialam wizyte znow i pani zrobila mi USG i powiedziala ze tego samego dnia mam juz wziasc 4 tabl lutki oraz encorton a od dnia nastepnego zaczac brak leki.. lutke 3x4, fragmin raz dziennie, encorton 1x1 ale biore 2x1 i kwas foliowy.... i powiedziala mi kiedy mam miec transfer.... w piatek mam miec jeszcze tel z kliniki co i jak i o ktorej transfer....

No ja juz w robocie na noc.... zobaczymy jaka bede miala noc:-)

A powiedzcie mi dziewczyny czy seks mozna uprawiac po transferze czy lepiej sie wstrzymac przez te 2 tyg?

Ostatnia edycja:
Sham daję Ci fory, żebyś zdążyła mnie dogonić :-) sama miałaś przeczucie i co niestety znowu Cie nie zawiodło, też tak mam :-( jak tam z historią masz już odpis?
Olusia a widzisz kurde u mnie to inaczej wyglądała ja byłam na cyklu sztucznym przy crio i od 1dc miałam 2x1 estrofem i teraz też chcę tak zrobić :sorry2:
ale mam syf w mieszkaniu sprzątam :szok:

A od czego to zalezy ze jedni maja tak a inni jeszcze inaczej.... hmmm... jednak co lekarz to inaczej wszystko.... ja nigdy nie mialam problemow ze stymulcja i z endo... moze dlatego tak lekarka postapila w moim przypadku zebym zaczela brac od 6dc... wiesz widziala na USG w 5dc jakie mam endo wiec wiesz moze dlatego tak mam....

reklama
Do góry