Olusia - dokładnie jest tak jak mówi Jo.M., ja mam ładne endo i lekarz powiedział, że scratching jest mi niepotrzebny.
Jo.M. - ja też wychodzę z założenia jak ma się udać to się uda :-)
Martaczi - mnie się niedawno śniło, że też dostałam okres, dosłownie mnie zalało. Kumpela mi w senniku sprawdziła, co to znaczy. Oznacza to, że jesteś gotowa na ciąże i nie długo w niej będziesz :-) Ja się tego trzymam jak tonący brzytwy. Acha, i masz przekichane za ten test :-)
Agitek, MagdaM - witajcie
Zula - w sumie gyncentrówka ze mnie żadna, ale chętnie bym się przyłączyła. W piątek mam wolne, będę sprzątała na święta, ale mogę się wyrwać. No i 3 Stawy jak najbardziej mi odpowiadają. Już widzę, że Olusia nie może, to może jakiś inny termin. A myślałyście, żeby spotkać się w weekend??
Blueskye - wysokiej bety życzę
Minni - &&&&&&&&&&&& za przyrost :-)
A jeżeli chodzi o ten serial dokumentalny o in vitro to ja nie zwracam uwagi na to jak się klinika reklamuje. Najbardziej mnie interesuje to z czym problem ma para i jaki jest finał.
LISTOPAD:
21: blueskye - wysoka beta
21: Minni - weryfikacja wysokiej bety
23: Olusia7982 - udane crio
25: peti30: wysoka beta
25: Jo.M.: udany transfer
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ:
2: Esiek - wysoka beta
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą
Jogo - udany transfer
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer
Jo.M. - ja też wychodzę z założenia jak ma się udać to się uda :-)
Martaczi - mnie się niedawno śniło, że też dostałam okres, dosłownie mnie zalało. Kumpela mi w senniku sprawdziła, co to znaczy. Oznacza to, że jesteś gotowa na ciąże i nie długo w niej będziesz :-) Ja się tego trzymam jak tonący brzytwy. Acha, i masz przekichane za ten test :-)
Agitek, MagdaM - witajcie
Zula - w sumie gyncentrówka ze mnie żadna, ale chętnie bym się przyłączyła. W piątek mam wolne, będę sprzątała na święta, ale mogę się wyrwać. No i 3 Stawy jak najbardziej mi odpowiadają. Już widzę, że Olusia nie może, to może jakiś inny termin. A myślałyście, żeby spotkać się w weekend??
Blueskye - wysokiej bety życzę
Minni - &&&&&&&&&&&& za przyrost :-)
A jeżeli chodzi o ten serial dokumentalny o in vitro to ja nie zwracam uwagi na to jak się klinika reklamuje. Najbardziej mnie interesuje to z czym problem ma para i jaki jest finał.
LISTOPAD:
21: blueskye - wysoka beta
21: Minni - weryfikacja wysokiej bety
23: Olusia7982 - udane crio
25: peti30: wysoka beta
25: Jo.M.: udany transfer
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie
26: Lilia♥ - wyniki i wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ:
2: Esiek - wysoka beta
12: dorotav - wizyta przed udanym crio
Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą