reklama
Moje plamienie się rozkręca było tylko rano a teraz znowu i jest więcej. Na razie różowe ale ma zapach okresowy kurcze przecież dziś dopiero 11 dni po punkcji a 9 dpt. Za szybko na @, za późno na implantacje ...Życie mnie przygotowuje na bete poniżej 1.
Jo.M.
Fanka BB :)
Dorota - Bardzo mi przykro , pozdrawiam . Trzymaj się
Fusun - bardzo Ci gratuluję 2 bąbelków. Byłam pewna , że będzie dwójeczka. Na pewno jesteście w szoku ale nie martw się ja też bym była mimo tego , że bym bardzo się cieszyła mając bliźniaki. Wiadomo , że przy dwójce to podwójny stres i obowiązek ale za to ile miłości w zamian
szyszka - Jeżeli dobrze pójdzie to transfer w przyszłym tygodniu. Twoja dzidzia to już kawał ciałka 16 mm , super niech rośnie jak na drożdżach. Pozdrawiam:-)
bluedkye - wiem , że się dłuży to oczekiwanie ale jak już weekend zleci to będzie już z górki. W którym dniu chcesz iść na bete?
Giza - a może jutro byś gdzieś na bete poszła?
Fusun - bardzo Ci gratuluję 2 bąbelków. Byłam pewna , że będzie dwójeczka. Na pewno jesteście w szoku ale nie martw się ja też bym była mimo tego , że bym bardzo się cieszyła mając bliźniaki. Wiadomo , że przy dwójce to podwójny stres i obowiązek ale za to ile miłości w zamian
szyszka - Jeżeli dobrze pójdzie to transfer w przyszłym tygodniu. Twoja dzidzia to już kawał ciałka 16 mm , super niech rośnie jak na drożdżach. Pozdrawiam:-)
bluedkye - wiem , że się dłuży to oczekiwanie ale jak już weekend zleci to będzie już z górki. W którym dniu chcesz iść na bete?
Giza - a może jutro byś gdzieś na bete poszła?
alternatywa
Dorota - ściskam mocno,mocno
Fusun - gratulacje ogromniaste
Olusia - udanej imprezki :>
Fusun - gratulacje ogromniaste
Olusia - udanej imprezki :>
blueskye
no niekoniecznie za pozno na implantację. jak tak siedze i czytam..to własnie czasem 10dpt cos sie dzieje....Moje plamienie się rozkręca było tylko rano a teraz znowu i jest więcej. Na razie różowe ale ma zapach okresowy kurcze przecież dziś dopiero 11 dni po punkcji a 9 dpt. Za szybko na @, za późno na implantacje ...Życie mnie przygotowuje na bete poniżej 1.
GizaS...oby to nie była @.
blueskye
Jo.M. na betę pojdę chyba 21go. to będzie 10dpt. u nas labor dwa razy w tygodniu a potem trzeba jechać do miejscowosci obok..wiec tak chyba będzie najlepiej..21go u siebie..a 22go ewentualnie do miejscowosci obok(to ten sam labor) wiec gdyby beta była wyzsza to bede miała porównanie miarodajne o ewentualnym przyroście.
ale jak znam siebie to nie wytrzymam i sikańce zrobie w weekend
ale jak znam siebie to nie wytrzymam i sikańce zrobie w weekend
lilonka
Smerfikowa mama
Gizas - ja miałam plamienie w w 7 dpt, a 12 po punkcji :-) Musi być dobrze. Kciuki rozgrzane do czerwoności.
Fusun - ogromniaste gratulacje :-) witaj w klubie podwójnych mam :-)
Fusun - ogromniaste gratulacje :-) witaj w klubie podwójnych mam :-)
Ostatnia edycja:
kikifish87
gizas pamietasz jak ja panikowalam ze plamie , zadzonilam do poloznej do naszej kliniki i ona mnie uspokoila ze to moga byc resztki krwi po implantacji, mogl byc jakis maly krwiaczek po implantacji i on sie teraz wydalil, miej jeszcze nadzieje.
Jo.M.
blueskye - Ja Ci dam zaraz sikańca , to raczej za wcześnie na ten weekend . Żebyś potem niepotrzebnie dzieci nie denerwowała. 21 to już ta środa będzie , zleci zobaczysz.
lilonka - Ale masz cudne zdjęcie dzieciaczków , nic tylko zacałować :-)
lilonka - Ale masz cudne zdjęcie dzieciaczków , nic tylko zacałować :-)
reklama
Jakąś mam mam zaplanowany weekend przez znajomych żeby dotrwać do pon bety. Jutro kolacja w ndz idziemy ns kabaret. A jak zobaczę jutro bete poniżej 1 to wpadnę w czarną rozpacz Dzięki dziewczyny za zasianie iskierki nadziei
Podziel się: