reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moje plamienie się rozkręca:( było tylko rano a teraz znowu i jest więcej. Na razie różowe ale ma zapach okresowy :confused: kurcze przecież dziś dopiero 11 dni po punkcji a 9 dpt. Za szybko na @, za późno na implantacje ...Życie mnie przygotowuje na bete poniżej 1.

Dorota - Bardzo mi przykro , pozdrawiam . Trzymaj się

Fusun - bardzo Ci gratuluję 2 bąbelków. Byłam pewna , że będzie dwójeczka:tak:. Na pewno jesteście w szoku ale nie martw się ja też bym była mimo tego , że bym bardzo się cieszyła mając bliźniaki. Wiadomo , że przy dwójce to podwójny stres i obowiązek ale za to ile miłości w zamian:-D

szyszka - Jeżeli dobrze pójdzie to transfer w przyszłym tygodniu. Twoja dzidzia to już kawał ciałka 16 mm , super niech rośnie jak na drożdżach. Pozdrawiam:-)

bluedkye - wiem , że się dłuży to oczekiwanie ale jak już weekend zleci to będzie już z górki. W którym dniu chcesz iść na bete?

Giza - a może jutro byś gdzieś na bete poszła?

Moje plamienie się rozkręca:( było tylko rano a teraz znowu i jest więcej. Na razie różowe ale ma zapach okresowy :confused: kurcze przecież dziś dopiero 11 dni po punkcji a 9 dpt. Za szybko na @, za późno na implantacje ...Życie mnie przygotowuje na bete poniżej 1.
no niekoniecznie za pozno na implantację. jak tak siedze i czytam..to własnie czasem 10dpt cos sie dzieje....
GizaS...oby to nie była @.

Jo.M. na betę pojdę chyba 21go. to będzie 10dpt. u nas labor dwa razy w tygodniu a potem trzeba jechać do miejscowosci obok..wiec tak chyba będzie najlepiej..21go u siebie..a 22go ewentualnie do miejscowosci obok(to ten sam labor) wiec gdyby beta była wyzsza to bede miała porównanie miarodajne o ewentualnym przyroście.
ale jak znam siebie to nie wytrzymam i sikańce zrobie w weekend ;)

Gizas - ja miałam plamienie w w 7 dpt, a 12 po punkcji :-) Musi być dobrze. Kciuki rozgrzane do czerwoności.

Fusun - ogromniaste gratulacje :-) witaj w klubie podwójnych mam :-)

Ostatnia edycja:
gizas pamietasz jak ja panikowalam ze plamie , zadzonilam do poloznej do naszej kliniki i ona mnie uspokoila ze to moga byc resztki krwi po implantacji, mogl byc jakis maly krwiaczek po implantacji i on sie teraz wydalil, miej jeszcze nadzieje.

blueskye - Ja Ci dam zaraz sikańca , to raczej za wcześnie na ten weekend :eek:. Żebyś potem niepotrzebnie dzieci nie denerwowała. 21 to już ta środa będzie , zleci zobaczysz.

lilonka - Ale masz cudne zdjęcie dzieciaczków , nic tylko zacałować :-)

reklama
Jakąś mam:confused: mam zaplanowany weekend przez znajomych żeby dotrwać do pon bety. Jutro kolacja w ndz idziemy ns kabaret. A jak zobaczę jutro bete poniżej 1 to wpadnę w czarną rozpacz:( Dzięki dziewczyny za zasianie iskierki nadziei:rolleyes:

Do góry