reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
GIZA moze nie wszystko jeszcze stracone... moze jednak sie udalo.... :-) trzymam kciuki masz racje z tymi porazkami,... limit wyczerpany juz jest.... !!
Szyszka ciesze sie ze twoja fasolka rosnie i macie sie dobrze
Martaczi dzieki wielkie kochana.... trzeba sie zrelaksowac bo to sie inaczej nie da.... :-)
Czekam teraz na poniedzialek by pewnie juz ustalic crio:-)
Fusun podwojne gratulacje
Dorota przykro mi bardzo wiem co czujesz.... :-( ech....
Szyszka ciesze sie ze twoja fasolka rosnie i macie sie dobrze
Martaczi dzieki wielkie kochana.... trzeba sie zrelaksowac bo to sie inaczej nie da.... :-)
Czekam teraz na poniedzialek by pewnie juz ustalic crio:-)
Fusun podwojne gratulacje
Dorota przykro mi bardzo wiem co czujesz.... :-( ech....
martaczi
Fanka BB :)
Dorota przykro mi:-( trzymaj się :*
kasik36
Dorotav przykro mi :-(
Fusun wiedziałam, że będą bliźniaki, nic się nie martw kochana, wychowają się za pół darmo, masz jakby w promocji drugie dzieciątko, za jednym zamachem, jednym tyciem, nerwami, bólem porodowym ;-) Dbaj o Was kochana :-)
Anikola z tego co się orientuję to z każdego zastrzyku należy usunąć powietrze, postukać paznokciem w strzykawkę ustawioną igłą do góry żeby pęcherzyk powietrza powędrował do góry i wypuścić powietrze do pierwszej kropelki.
Fusun wiedziałam, że będą bliźniaki, nic się nie martw kochana, wychowają się za pół darmo, masz jakby w promocji drugie dzieciątko, za jednym zamachem, jednym tyciem, nerwami, bólem porodowym ;-) Dbaj o Was kochana :-)
Anikola z tego co się orientuję to z każdego zastrzyku należy usunąć powietrze, postukać paznokciem w strzykawkę ustawioną igłą do góry żeby pęcherzyk powietrza powędrował do góry i wypuścić powietrze do pierwszej kropelki.
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
Fusun jeszcze raz gratki
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Lindi a moze zarodek pozniej sie zagniezdzil? wszystko mozliwe jest.... glowa do gory.... dalej trzymam kciuki :-)
Zuzia2011
Na usg dwa pęcherzyki... Muszę to ogarnąć swoim umysłem, a nie jest to łatwe. Jak to się mówi "za dużo szczęścia na raz"
O jacie pierdz...le Fusun - nie moge podwojne szczescie - pewnie troszke przerazenie jest ale sie nie martw wszystko bedzie dobrze byle by zdrowe byly i pieknie rosly - spokojnej ciazy i wszystkiego najlepszego dla Was - a swoja droga ciekawa jestem reakcji mezusia ??? powiedzieliscie juz komus???
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Fusun kochana cudownie wiesci....:-) dbaj teraz o siebie ...
A ja sie szykuje na impreze wlasnie.... a glowa mnie dzis caly dzien boli.... ech....
A ja sie szykuje na impreze wlasnie.... a glowa mnie dzis caly dzien boli.... ech....
Podziel się: