reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
GIZA moze nie wszystko jeszcze stracone... moze jednak sie udalo.... :-) trzymam kciuki:-D masz racje z tymi porazkami,... limit wyczerpany juz jest.... !!

Szyszka ciesze sie ze twoja fasolka rosnie i macie sie dobrze:happy:

Martaczi dzieki wielkie kochana.... trzeba sie zrelaksowac bo to sie inaczej nie da.... :-)

Czekam teraz na poniedzialek by pewnie juz ustalic crio:-)

Fusun podwojne gratulacje :-D

Dorota przykro mi bardzo wiem co czujesz.... :-( ech....

Fusun, gratuluję!! bardzo się cieszę. Jak oswoisz już się z myślą, że będziesz miała dwa bąbelki to zapraszam na wątek ciąża bliźniacza :-)

Dorotav przykro mi :-(

Fusun wiedziałam, że będą bliźniaki, nic się nie martw kochana, wychowają się za pół darmo, masz jakby w promocji drugie dzieciątko, za jednym zamachem, jednym tyciem, nerwami, bólem porodowym ;-):-D Dbaj o Was kochana :-)

Anikola z tego co się orientuję to z każdego zastrzyku należy usunąć powietrze, postukać paznokciem w strzykawkę ustawioną igłą do góry żeby pęcherzyk powietrza powędrował do góry i wypuścić powietrze do pierwszej kropelki.

Ostatnia edycja:
Dziewuszki ja na becie nie bylam ale zrobilam testa.l jedna krecha.jak bylam w pierwszej ciazy to 7dpt mialam 2 krechy.....wiec czekam na @.

Na usg dwa pęcherzyki... Muszę to ogarnąć swoim umysłem, a nie jest to łatwe. Jak to się mówi "za dużo szczęścia na raz" :)

O jacie pierdz...le:-D:-D:-D Fusun - nie moge podwojne szczescie - pewnie troszke przerazenie jest ale sie nie martw wszystko bedzie dobrze byle by zdrowe byly i pieknie rosly - spokojnej ciazy i wszystkiego najlepszego dla Was - a swoja droga ciekawa jestem reakcji mezusia ??? powiedzieliscie juz komus???

reklama
Fusun kochana cudownie wiesci....:-) dbaj teraz o siebie ...

A ja sie szykuje na impreze wlasnie.... :-D a glowa mnie dzis caly dzien boli.... ech....:happy:

Do góry