reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kasik dzięki Kochana na pewno mi się przyda tym bardziej, że sama sobie ustawiam dawki
Fusun dzięki czekam z niecierpliwością bo zbadam sobie w pon prg i wtedy porównam do Twojego najwyżej zmienię dawki;-)
Gizas strasznie mi z tym źle ale w ogóle nie odczuwam żadnych uczuć emocji w związku z tym wczorajszym transferem zawsze byłam podekscytowana, stresowałam się a zarazem szczęśliwa a teraz leżałam sobie i tak myślałam, że wcale a wcale się nie boję nie cieszę wiara mnie całkiem opuściła:-( wiem co czujesz trzymaj się i oby do pozytywnych wieści! 18 to szczęśliwy dzień &&&
Olusia zazdroszczę imprezki baw się dobeez i się odstresuj :tak:już zaciskam kciuki za crio;-)
Szyszka dzięki czuję się super odpoczywam i sobie co chwila podsypiam :-D nie chcę Cie martwić ale myślę że ten strach Cie nie opuści :-D tak to my już mamy przechlapane :wściekła/y:

reklama
Martaczi a Ty ile już miałas transferów? Bo widze 4 i crio. Też już wiele przeszłaś i nalezy Ci się wreszcie spełnienie marzenia w postaci pięknej bety:sorry: Każdej z nas się należy, ale patrząc na stopki niektórych z nas to już limit porażek powinien być wyczerpany:confused2:

Cześć Dziewczyny:) czy mogłybyście mi napisać proszę, czy przy zastrzykach z gonapetyl daily usuwałyście powietrze? dostałam informacje, że nie trzeba ale na ulotce pisze, żeby nacisnąć tłok w celu pojawienia się pierwszej kropli na igle i to mnie trochę męczy:)

Sylwia - miałam robiony posiew z pochwy. To na pewno nie z dróg moczowych, ponieważ nie czuję dyskomfortu podczas oddawania moczu. To pieczenie w sferze intymnej. Masz rację, nie będę kombinować, idę do lekarza, zapisałam się na jutro.

Martaczi - wiesz co, ja z problemów na mojej drodze do crio zaczynam się już powoli śmiać :-D No ile można czekać, tj. 9 m-c :-D W końcu się okaże, że na ten grudniowy cykl się nie załapie. Mam tylko nadzieję, że do 20 lutego 2014r. się wyrobię, ponieważ do tego czasu mam mrożenie zapłacone. Ty możesz wrócić po swoją kruszynę, ale w grudniu 2014r., ponieważ teraz jesteś w ciąży i tak już zostaje :tak::-)

GizaS - &&&&&&&&&
Dorotav - jak Twoja beta?? Ja tu w nerwacji siedzę :tak:

Lindi77 - jak Twój sikaniec??
Jo.M. -
powodzenia na jutrzejszym USG, czekam na info :tak:

Anikola - ja, a raczej mój mąż z wszystkich zastrzyków usuwał powietrze. Jak najbardziej naciskał tłok w celu pojawienia się pierwszej kropli. Powodzenia :-)

LISTOPAD:

16: Jo.M. - kolejne USG
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta
18: GizaS - wysoka beta
19 lub 21: blueskye - wysoka beta
26: 29magda09 - kolejne USG po wysokiej becie

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)

Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
Do góry