reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki :-) KIKIFISH - Najważniejsze żebyś doszła do siebie i wtedy wrócisz po gwiazdeczki. Mam nadzieję , że z każdym dniem coraz lepiej u Ciebie. A na kawkę to i ja się chętnie dopisuję. Ostatnio też o tym pomyślałam i uśmiałam się jak o tym wspomniałyście.:-)////////////// MARTACZI - Trzymam wszystkie kciuki za Twojego blastusia nawet te u stóp :-) :-)////////////////////// GIZA - jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni , póki co odganiaj wszystkie złe myśli. Pozdrawiam :-) ///////////////// OKTAVI - Bardzo mi przykro , trzymaj się :-( /////////////////// OLUSIA - no to super że już niedługo znowu zaczynasz bo jak już się działa to znowu nadzieja i chęci wracają. :-)

reklama
Witam moje Kochane :*

minni oglądam swoje:-D nie wiem co to może być!
zula ale lipa trzymaj się dobrze że masz jeszcze po kogo wracać
:tak:
dorota
zaciśnięte na maxa!
kiki ​za Ciebie też trzymam &&& żeby się wszytko pięknie poukładało
olusia
fajnie, że plany masz już w zasięgu ręki crio musi się udać
fusun
ponawiam pytanie jakie masz dawki leków bo nie wykupiłam weryfikacji i napisz mi wyniki prg i esterdiolu w poszczegółnych dniach weryfikacji:-)
no nie wiem kiedy zrobić betę co proponujecie bo chcę iść tylko raz:tak:
Jo.M jak tam u Ciebie?
Sylwia a jak tam nasz Wiktorek nie pisałaś długo! a masz kontakt z Tequilą widziałam że podchodziła?
Lilia kurde ja już po crio a Ty nadal czekasz przykro mi że co chwilę CI wychodzą takie problemy mam nadzieję że grudzień będzie szczęśliwy :tak: jak co to ja jeszcze w grudni wracam po moją ostatnią kruszynę :tak:
wczoraj się dowiedziałam że na 100000% najpierw robię kolejne podejście a zupełnie na koniec jak już skończę program to mogę wykorzystać zamrożone prywatnie komórki!

idę spać bo relanium daje się we znaki do zoba później na pewno nie odpisałam wszystkim ale o wszystkich myślę :*

Zuzia dziekuje za mile slowa :-)

Lilia wiem ze trzeba wierzyc ze kiedys sie uda.... oby jak najszybciej i nam wszystkim oczekujacym :-)

Dorotav trzymam mocno kciuki...:happy: czekamy na wiesci

Jo.M to prawda checi wracaja i ciesze sie ze tak moge podejsc szybko do transferku....

Martaczi to trzymam kciuki mocno i piekne wysokiej bety zycze :happy:

A ja dzis i jutro sie bawie... dzis mam impreze z pracy a jutro urodziny kumpeli i pierw u niej w domku a pozniej idziemy do disco :-D musze sie odstresowac od tego wszystkiego he he :happy:

Martaczi, przepraszam. Odpiszę Ci jak będę w domu (po południu). Chciałam Ci teraz odpisać, ale wiesz że nie pamiętam... Jestem tak rozkojarzona, że szok. Wiem, że teraz mam dawkę 3x6 dopochwowej i 3x2 podjęzykowej + 3 x1 estrofem (dopochwowo). Ale po transferze (do pierwszej weryfikacji) miałam mniejesze dawki, po pierwszej weryfikacji mi zwiększyli, po drugiej zmniejszyli do stanu obecnego. Wszystko Ci napiszę jak wrócę i zerknę w zalecenia. śpij dobrze :)

Moje przypuszczenia zaczynają się potwierdzać:zawstydzona/y:Na bieliźnie jeszcze nie ma plamień ale podczas porannej toalety przy podcieraniu było zabarwione na różowo plamienie:zawstydzona/y:Wiem że zaraz mi napiszecie że to implantacja lub że to nie oznacza porażki ale na implantację to już za późno bo maluch miałby dziś 11 dzień wiec już powinien być wgryziony:zawstydzona/y:Brzuch zaczyna boleć, kręgosłup też, piersi jeszcze nie są tkliwe ale zaraz będą:zawstydzona/y:Dodałam sobie jeszcze pro forma jednego dupka. Czyli od dziś będę brać luteinę podjęzykową 3*3 i duphaston 3*2. Ja zawsze, czy to przy IUI czy IVF dostaję @ nawet pomimo brania tyle progesteronu. Co ciekawe gdybym czekała dokaldnie do bety wyznaczonej przez klinikę to nawet bym jej nie badała bo w dniu bety z rana dostaję @ a że ja zawsze nadgorliwa i badam 2 dni przed zalecenie to zawsze widzę to znienawidzone poniżej 1:no: Teraz też powinnam zbadać betę 20 czyli w środę ale zapewne @ już się rozkeci na dobre, dla potwierdzenia pójdę jednak w poniedziałek i od razu na zakupu żeby dotrwać do wyniku choć i tak wiem co zobaczę ale chociaż będę miała z głowy prezenty gwiazdkowe bo później nie będe miała głowy do tego bo będe w czarnej dupie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bardzo Was przepraszam za pesymizm, te dziewczyny które mnie znają dłużej wiedza że kiedyś byłam mega optymistką ale w kwestii niepłodności został już tylko pesymizm i brak wiary:zawstydzona/y:

GIZA - mam nadzieję jednak , że się mylisz i że los sprawi Ci psikusa. Nie będę Cię pocieszać żebyś się bardziej nie denerwowała ale do końca będę trzymała kciuki. Widzę , że chyba znowu zła passa do Nas przylazła ale to normalne bo ja mam mieć niedługo transfer:-(. ////////////// Martaczi - U mnie powoli leci , obżeram się witaminami i oczywiście orzechami z morelami suszonymi . Powiem szczerze , że na te orzechy i morele to już patrzeć nie mogę ale jakoś je wciskam do buzi:-) Jutro kolejne USG i zobaczymy. Im bliżej tym bardziej się boję czy moje zarodki w ogóle dotrwają do transferu:-(

Martaczi super, że jesteś już po, kciukasy:tak: Ja po punkcji dostałam rozpiskę co i jak mam brać po transferze więc może to Ci pomoże, od dnia tranferu przez kolejne 4 dni:
- estofem 3 x 1 dopochwowo
- relanium 2 x 1 doustnie
- Luteina 3 x 4 dopochwowo
3 dnia pt powinna być pierwsza weryfikacja telefoniczna, druga weryfikacja telefoniczna 7 dpt,, trzecia 10 dpt. Jeżeli beta byłaby dodatnia wówczas wizyta z usg 17 dpt i 24 dpt.

reklama
magda wczoraj pierwszy raz byłam u swojego gin,masz rację - zupełnie inaczej, wszystko mi dr pokazała, opisała, wiem więcej...;)

dorota, Lindii kciuki, kciuki, kciuki!!!

martaczi jak się czujesz?

kikifish jasne, ze pamiętamy! dziękuje Ci kochana, goąco wierzę, że i Tobie się w lutym uda! z całego serca Tobie i reszcie dziewczyn życzę wysokich bet i bijących serduszek! a gdzie zamierzacie się spotkać?może i ja bym dołączyła:)

GizaS a ja trzymam kciuki zebys się myliła,

Jo.M. kiedy masz transfer?

u mnie ok. Bobas ma 16mm i ma się dobrze, oczywiscie nadal sie stresuje i modle zeby szybko przeleciał ten miesiąc,liczę ze po pierwszym trymestrze te obawy miną.

Ostatnia edycja:
Do góry