Oktavi - bardzo mi przykro :-(
Bziumelka - nie możesz tak na to patrzeć, że jeżeli staż w leczeniu ma się dłuższy to się bardziej należy zajście w ciążę niż tym co mają krótszy staż w leczeniu. Tyle wycierpiałyśmy, że nam wszystkim się należy jak najszybsze zajście w ciąże.
Martaczi - kochana w końcu się odezwałaś Cieszę się, że bąbelek jest już z Tobą. Życzę Ci spokojnego czasu do wysokiej bety. Kiedy testujesz??
Kiki - ja o Tobie zawsze pamiętam i na pewno nie zapomnę. A jeżeli chodzi o ten ostatni odcinek o in vitro to też mnie nastawił optymistycznie, ponieważ u nas też jest problem z nasieniem męża. Ale widok fasolki z bijącym serduszkiem - bezcenny :-)
Olusia - no nie udaje się, ale trzeba wierzyć, że w końcu się uda
Sylwia - HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! We wrześniu miałam robiony posiew z pochwy, wynik OK. W październiku, a następnie w listopadzie miałam podchodzić do crio na cyklu sztucznym, ale nie podeszłam, ponieważ pojawił się pęcherzyk. Do crio mam podchodzić w grudniu na cyklu naturalnym. Od pewnego czasu mam lekkie pieczenia. W sobotę zbadam sobie mocz. Będę chciała jeszcze zrobić posiew przed crio, pójdę ok 8-9 dc. I teraz tak, jak posiew wyjdzie nie taki to pewnie nie podejdę do crio, ponieważ trzeba będzie to wyleczyć. Ale tak się zastanawiam, mam jeden antybiotyk na „czarną godz.” Duomox, może by go wziąć na wszelki wypadek, co myślisz??
Albothyl: Nadżerka, Upławy, Globulki, Globulki dopochwowe, Polikrezulen, Globulki bez recepty, Zakażenie bakteryjne pochwy, Zapalenie bakteryjne pochwy, Zapalenie pochwy, Nadżerki, Infekcje intymne, Infekcje pochwy - znalazłam też taki preparat, co o nim sądzisz??