reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zula - tulę wirtualnie... Nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić. Trzymaj się mocno

GizaS - Twój stan rozumiem jak najbardziej, ale pomimo złych przeczuć i tak Ci się uda. Ja zawsze widziałam na badaniu bety wynik 0,1, szaleństwem było 0,3. A teraz kiedy się udało, też byłam przekonana, że się nie udało i się pomyliłam. Trzymam kciuki za Was.

Dziś robiłam B.hcg. Wyszło 6709 (15 dpt). Jutro usg. Mimo wszystko się boję. Jestem mocno przeziębiona, z lekkim stanem podgorączkowym. Boję się bo choroby wirusowe na tym etapie są naprawdę mocno niewskazane. Póki co beta rośnie i to mocno. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

reklama
Kurde co za złe wiadomości.... Ja już zaczynam panikować ze mi tez się nie uda bo dlaczego niby mi miałoby się udać a wam nie?? :no::no::no::no: Ja się bardzo krotko staram bo można by powiedzieć ze własnie mija rok od kiedy nie stosujemy przerywancow... a wy już tak długo wiec jakby nie patrzeć to wam najpierw się należny....

A znacie może jakieś dziewczyny które nie maja dzieci mimo tego ze podchodziły do in vitro kilkakrotnie?? Wiem ze to nie miły temat ale jakoś tak mnie naszło....:-:)-(

Kasik dzieki za informacje... odnosnie relanium :-)

Jo.M to trzymam kciuki za twoje crio...:-D

dorota - Za Twoją betkę też trzymam kciuki. Masz racje z tymi przeczuciami, szkoda tylko ze nie dziala to w druga strone ech....

Zula przykro mi bardzo, wiem co czujesz.... a to juz jest pewne?

Lilia dziekuje... jutro ide na impreze z pracy a w sobote na urodziny do kumpeli :D wiec mam zamiar wybawic sie, potanczyc itd :-D

Martaczi - czekam na info po transferze:-)

Oktavi przykro mi.... :-(

Fusun gratulacje... beta pieknie rosnie... :-)

A ja dzis bylam u lekarza i tak: wszystko sie ladnie oczyscilo..tzn jeszcze plamie. Pani doktor zrobila mi USG i wszystko ladnie wyglada.... pytala mnie czy chce podchodzic do crio w tym cyklu czy za miesiac.... Wiec ja jej sie zapytalam czy mozna teraz i czy nie ma p/wskazan.... powiedziala mi ze nie i ze to nawet jest lepiej jeden po drugim... Przepisala mi estrofem, mam brac od jutra 2x1 tabl i wizyta w poniedzialek... moze akurat mi sie uda ze w moje urodziny mialabym transfer...
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
moze moj mrozaczek zechce zemna zostac....

Dziewczyny ktore chca robic badania immunologiczne? jak myslicie jakie ja ewentualnie moglabym zrobic badania? po poronieniu i nie udanych zajsc w ciaze? robilam toxo, cytomegalie, zespol antyfosfolipidowy, Ana cream, moze jednak warto cos wiecej zrobic? hmmm

Trzymam kcuki za testujace w najblizszym czasie....
happy8se.gif.pagespeed.ce.LIkchqCFGu.gif

Ostatnia edycja:
Bziumelka...ja jestem taką"dziewczyną"..3razy uiu , IMSI, 2razy ICSI. teraz adopcja zarodka.
nie wiem co to zmienia..i w czym pomaga..ale skoro pytasz...

Hej blueskye Ty nie jesteś taka osoba bo teraz znowu miałaś transfer i napewno maluszki z Toba zostaną. Mi tam nie chodzi o to czy maluszek w brzuszku będzie adoptowany czy wlasny bo to nie ważne, kochać się będzie tak samo:)

A szkoda ze tak nie jest ze zabieg nie daje 100% pewnosci... nawet nie ma 50%.... :-( moze kiedys bedzie wiekszy postep i wieksze szanse, no ale poki co niestety... jesli maja szczescie ze uda sie szybko a inni niestety maja pod gorke...

reklama
moje Kochane, aż mi się łezka zakręciła, że tak o mnie myślicie :tak: tym bardziej, że nikt tym razem z rodziny nie wie, że znowu próbowaliśmy!

jestem po miałam transfer jednego zarodka podano mi blastocystę 4bc:-) drugiego wcale nie rozmrażali.
dziś już nie ma siły Was czytać jutro mam wolne więc wszystko nadrobię:tak:

Fusun
jakie masz dawki leków?
Olusia super wieści już zaciskam za Twój sukces i najpiękniejszy prezent urodzinowy:tak: niestety nic nie mogłam sobie dokupić jestem w programie MZ

Ostatnia edycja:
Do góry