reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

BLUESKYE - Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Faktycznie koszt dużo dużo mniejszy niż przy komórkach dawczyni także warto się nad tym zastanowić konkretniej. Z tym estrofemem to faktycznie jakoś dziwnie brałaś , nie chcę się wypowiadać bo nie mam pojęcia na ten temat bo ja właśnie zawsze od 2 dc mam estrofem. Jak masz wątpliwości to zadzwoń do drM chociaż chyba to już nic nie zmieni. Chyba tak miało być i już. Trzymam kciuki za Twoje bąbelki:-) /////////////////////// ZULA - No strasznie mi przykro , trzymaj się. Dobrze w sumie , że masz ten wyjazd przynajmniej nie będzie czasu na rozmyślanie. Odezwij się po powrocie. :-) //////////////// Martaczi - Powodzonka

reklama
witajcie dziekuje kochane za gratulacje ja i tak sie nadal boje-te obawy chyba nigdy nie minął,wmawiam sobie że musi być dobrze skoro kruszynka została już ze mną no ale cóż taka już nasza natura:-)ZULA bardzo mi przykro ale wierze że i tobie sie uda nie można się tylko poddawać.MINNI i inne dziewczyny czekające na bety, wasze bóle i objawy wcale nie musza świadczyć o tym że wam sie nie uda-ja z kazdym dniem odczuwałam co raz bardziej ból brzucha i jajników przed betą myślałam że zaraz dostane @ a nie stało się tak. Mój mążciągle powtarzał że ma boleć i koniec-tak jakby się znał:tak::tak:Wiem że trudno wmawiać sobie że na pewno wszystko sie uda-ja na początku wierzyłam a potem juz ''świrowałam''i nie wierzyłam wręcz byłam załamana. A dziś jade do swojego gin.bo jak zwykle obudziłam się że znów kończą mi sie leki i może od razu założe sobie kartę ciąży może wtedy bede czuc sie spokojniejsza. Całuski dla was

Zula - kurde no bylam pewna ze ci sie udalo - bardzo mi przykro... trzymaj sie

Sylwia, Bluesky - a ja myslalam ze te relanium nie zabardzo chca przepisywac - no a ja zapomnialam calkowicie o tym jak bylam w Polsce i teraz juz nie mam jak sobie recepty zalatwic wiec dlatego pytalam czy nie ma kto odsprzedac - ale jak zwykle forumowe dziewczynki mozna na Was liczyc i juz dostalam wiadomosci na priva :tak:

Blueskye to trzymam kciukasy aby maleństwa zostały z Toba:-):-)

Zula tak mi przykro....:-:)-( Baw się dobrze chociaż teraz możesz.

Martaczi powodzenia na transferze aby maluszkowi się spodobało i został z Toba na 9 miesięcy:tak::tak:

U mnie dzisiaj 11dzien na antkach, trochę się już lepiej czuje ale przez pierwsze dni antki nie dawały mi żyć. Pocieszam się tym ze dzisiaj już półmetek. Odliczam tez dni do wizyty jeszcze tylko 4dni. Od 4dni robię tez 2x dziennie irygacje i 2x metronidazol. 21.11 idę na posiewy:-) Ale to czekanie jest straszne.

Zula przykro mi kochana, utop smutki na integracji, może pomoże :sorry:

Zuzia tak jak napisała Sylwia w opakowaniu Relanium jest 20 tabletek (sprawdziłam) więc 12 powinno zostać. Zapytaj dziewczyn, którym się udało za pierwszym razem, może odsprzedadzą. Ja wolałabym nie bo nie wiadomo czy mi się uda więc będę miała na 2 kolejne razy. A to nie jest trudnodostępny lek w aptekach tylko nie każdy lekarz go przepisze. Ja miałam źle wypisaną receptę, była ilość i jednostka a powinna być ilość substancji czynnej w całym opakowaniu i nie chcieli mi sprzedać w aptekach, musiałam przepisać receptę po punkcji.

Martaczi kciukasy :tak::tak::tak:

martaczi kciuki mocno zaciśnięte :tak:

Zuzia kiedyś jak byłam skazana na łaskę i niełaskę recept innych lekarzy to dostałam relanium chyba od lekarza rodzinnego na problemy ze snem. W dodatku ja też kilka razy dawałam pacjentom jako premedykacja przed leczeniem. :-)

Zula trzymaj się kochana, tulę.

Miłego dnia kochane :-)

Ja miałam źle wypisaną receptę, była ilość i jednostka a powinna być ilość substancji czynnej w całym opakowaniu i nie chcieli mi sprzedać w aptekach,

Oooo i ja sobie przypominam że kiedyś wrócił mi pacjent z tym problemem. Okazało się że trzeba było zapisać ilość w substancji w całym opakowaniu i to słownie. To chyba są jakieś regulacje względem leków psychotropowych i pewnie stąd takie problemy.

Kasik, Sylwia - no teraz to wszystko rozumiem - tyle ze ja juz w Uk a bedac w Polsce mi wylecialo zeby poprosic o te relanium, a tu w Uk malo prawdopodobne ze ci cos takiego wypisza. Ale skoro rodzinny lekarz wypisuje to moze mame w Polsce zmobilizuje zeby poszla i wtedy moglaby mi wyslac...

dziewczyny ale naprodukowałyście.

Zula trzymaj się kochana!:*

dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki!!! jestem z Wami myślami!

24magda09 czekałam z niecierpliwością na Twoją relację. Trzymam kciuki za Ciebie, a właściwie to za Wasi! Między nami jest tydzień różnicy, więc mam nadzieję, że będziemy sobie obie rosły wzdłuż i wszerz. Kiedy następna wizyta? ja mam dziś usg,mam nadzieję, że pęcherzyk się zaokrąglił a dzidzia rozwija się prawidłowo

reklama
Zula przykro mi kochana, utop smutki na integracji, może pomoże :sorry:

Zuzia tak jak napisała Sylwia w opakowaniu Relanium jest 20 tabletek (sprawdziłam) więc 12 powinno zostać. Zapytaj dziewczyn, którym się udało za pierwszym razem, może odsprzedadzą. Ja wolałabym nie bo nie wiadomo czy mi się uda więc będę miała na 2 kolejne razy. A to nie jest trudnodostępny lek w aptekach tylko nie każdy lekarz go przepisze. Ja miałam źle wypisaną receptę, była ilość i jednostka a powinna być ilość substancji czynnej w całym opakowaniu i nie chcieli mi sprzedać w aptekach, musiałam przepisać receptę po punkcji.

Martaczi kciukasy :tak::tak::tak:

Kasik..kazdy lekarz go napisze:)
tylko jest to psychotrop a takowe pisze sie inaczej-stad Twój problem z wykupieniem recepty:)
jest łatwo dostępny zarówno w aptekach jak i u lekarzy.
trzeba tylko pryzpilnowac lekarza zeby dobrze wypisał receptę ;)

Zuzia..wyślij Mamę do lekarza pierwszego kontaktu.dostanie bez problemu :)

Do góry