reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Minni tez tak mialam... ale nie oznacza ze u ciebie tez tak bedzie i ze sie nie uda.... trzymam kciuki za twoja wysoka bete... kiedy robisz badanie?

reklama
Minni bądź dobrej myśli, miałaś punkcję tego samego dnia co ja i ja od dzisiaj też mam bóle na @ ale u mnie do transferu nie doszło więc to co innego. Dziewczyny często tu pisały, że wczesne objawy ciąży i @ są podobne więc głowa do góry, za wcześnie żeby cokolwiek przewidywać. Spokój i cierpliwość teraz wskazana :tak::-)

Olusia ja mam rozpiskę jak brać relanium, co prawda u mnie do transferu nie doszło ale rozpiskę i receptę po punkcji dostałam:
- 2 godziny przed transferem przyjąć doustnie Relanium 5 mg 1 tabl, wieczorem przyjąć drugą
- 2 x 1 tabletka do 3 dnia (włącznie) po transferze
Czyli 4 dni Relanium 2 x 1, później odstawić

Ostatnia edycja:
Olusia, Alternatywa, wszystkie Dziewczyny, dziękuję Wam za trzymacie kciuki i że wierzycie w moją rosnącą betę. Powiem Wam że od soboty mam złe przeczucie, że znowu nie wyjdzie, co dzień ta zła energia we mnie się powiększała no i w końcu wczoraj pękła, popłakałam, powyzywałam na zły los i na nie sprawiedliwości i dziś czuję się trochę lepiej. Mam w sobie większą energię, tłukę sobie do głowy że co ma być to będzie, w jakimś stopniu nastawiłam się na niepowodzenie, winę za ten mój nastrój obarczam wielką szalejącą dawką hormonów. Więc byle do piątku ... jeszcze dwa dni.
Nieustająco trzymam za Was kciuki, życzę Wam tak jak i sobie szczęśliwego zakończenia.

Olusia ja mam rozpiskę jak brać relanium, co prawda u mnie do transferu nie doszło ale rozpiskę i receptę po punkcji dostałam:
- 2 godziny przed transferem przyjąć doustnie Relanium 5 mg 1 tabl, wieczorem przyjąć drugą
- 2 x 1 tabletka do 3 dnia (włącznie) po transferze
Czyli 4 dni Relanium 2 x 1, później odstawić

Kasik a nie chcialabys mi odsprzedac te relanium??

martaczi juz zaciskam kciuki za jutrzejszy transfer i czekam na cudne wieści !!
który to już transfer wspólnie?? koniecznie musisz przerwać naszą zlą passę !! teraz Twoja kolej !! być mamą !!

Zula niedługo 20-ta a ja .. będę zerkać i czekać na dobre wieści !!

Magda to na pewno super uczucie zobaczyć swoją Kruszynke i bijące serduszko, jeszcze raz gratulacje
martaczki wieeeeeelkie kciukaski i tańce połamane za jutro:) szybko ten czas zleciła a ty wracasz po Mrozaczka :)
Zula my wierzymy w twoją betę, ktos musi:)

reklama
Olusia - W sobotę będzie mój 10dc i zobaczymy jak się sprawy mają. Jeżeli wszystko będzie dobrze to myślę , że pod koniec przyszłego tyg. będzie crio.
Pytałaś czy mrożone zarodki mają szanse , oczywiście , że mają. Tak jak i ze świeżymi zarodkami różnie jest , jedne dobrze się rozwijają a drugie gorzej także reguły nie ma. Przeważnie rozmraża się jakieś 2-4 godziny przed transferem chyba , że w niektórych sytuacjach można przedłużyć hodowlę tych zarodków na co ja się teraz zdecydowałam.

Zula - to w sumie kiedy będziesz mogła wynik bety poznać , jutro rano ? A może dziś jeszcze ? Mam nadzieję jednak , że nie napijesz się tym razem , po prostu do następnej imprezki będziesz musiała zaczekać przynajmniej rok;-)

24magda - Gratuluję serduszka , niech dzidzia rośnie jak na drożdżach:tak:

Minni27 - Te bóle jak na @ to cholery jedne i w zasadzie nic nie mówią. Czasem zwiastują ciążę a czasem @ także trzeba wierzyć , że będzie to ciąża. :tak:

dorota - Za Twoją betkę też trzymam kciuki. Jeszcze tylko jutro jakoś zleci. Pozdrawiam

Zuzia2011 - Ja poprosiłam lekarza o relanium i powiedział , że mi przepisze także jak mi zostanie a nie wiem ile jest tabletek w opakowaniu to mogę Ci odstąpić tylko przypomnij się bo ja też do sklerotyków należę.

blueskye - Jak tam wylegiwanko. Czekam na informację od Ciebie w sprawie zarodeczków , pisałam wcześniej o co mi chodzi. Pozdrawiam

martaczi - Powodzenia jutro. O której masz być w klinice? Nie zapomnij o kapciach i koszulce:happy:. No i przegoniłaś mnie , mówiłam , że jak ja zacznę to Ty już w ciąży będziesz:-)

Ostatnia edycja:
Do góry