Olusia - W sobotę będzie mój 10dc i zobaczymy jak się sprawy mają. Jeżeli wszystko będzie dobrze to myślę , że pod koniec przyszłego tyg. będzie crio.
Pytałaś czy mrożone zarodki mają szanse , oczywiście , że mają. Tak jak i ze świeżymi zarodkami różnie jest , jedne dobrze się rozwijają a drugie gorzej także reguły nie ma. Przeważnie rozmraża się jakieś 2-4 godziny przed transferem chyba , że w niektórych sytuacjach można przedłużyć hodowlę tych zarodków na co ja się teraz zdecydowałam.
Zula - to w sumie kiedy będziesz mogła wynik bety poznać , jutro rano ? A może dziś jeszcze ? Mam nadzieję jednak , że nie napijesz się tym razem , po prostu do następnej imprezki będziesz musiała zaczekać przynajmniej rok;-)
24magda - Gratuluję serduszka , niech dzidzia rośnie jak na drożdżach
Minni27 - Te bóle jak na @ to cholery jedne i w zasadzie nic nie mówią. Czasem zwiastują ciążę a czasem @ także trzeba wierzyć , że będzie to ciąża.
dorota - Za Twoją betkę też trzymam kciuki. Jeszcze tylko jutro jakoś zleci. Pozdrawiam
Zuzia2011 - Ja poprosiłam lekarza o relanium i powiedział , że mi przepisze także jak mi zostanie a nie wiem ile jest tabletek w opakowaniu to mogę Ci odstąpić tylko przypomnij się bo ja też do sklerotyków należę.
blueskye - Jak tam wylegiwanko. Czekam na informację od Ciebie w sprawie zarodeczków , pisałam wcześniej o co mi chodzi. Pozdrawiam
martaczi - Powodzenia jutro. O której masz być w klinice? Nie zapomnij o kapciach i koszulce
. No i przegoniłaś mnie , mówiłam , że jak ja zacznę to Ty już w ciąży będziesz:-)