Jo.M.
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny:-) LILIA - też kiedyś myślałam , żeby wybrać się do psychologa ale na przemyśleniach tylko zostało. Myślę , że najlepiej poszperać w internecie i wybrać psychologa związanego właśnie z leczeniem niepłodności. Może w klinice mają jakiś namiar. Dziękuję , że wpisałaś mnie do kalendarza :-) ////////////////// ZULA - Ja jeszcze z embriologiem nie rozmawiałam ale w sobotę poproszę o rozmowę. W sumie nie wiem co mam jej powiedzieć albo o co zapytać ale coś się wymyśli i niech wie , że ma się na nią oko:-) ////////////////// ALTERNATYWA - Witam , bardzo mi przykro z powodu Twoich niepowodzeń. Też jestem zdania , że najpierw powinnaś wykorzystać zamrożone komórki. Z reguły komórki gorzej znoszą rozmrożenie niż zarodki ale wystarczy choćby 1 dobry zarodek. Po co będziesz organizm obciążała teraz , nad nową stymulacją zastanowisz się w razie czego później. Powodzenia :-) ////////////////////ZUZIA2011 - no to trzymam kciuki za Twoje endo i powtarzam , że jak coś to mogę wysłać Ci jakieś leki :-) ///////////////// BLUESKYE - Kurcze kobieto Ty mi z nieba spadłaś. Właśnie zastanawiałam się nad adopcją zarodków bo 2 razy korzystałam z komórek dawczyni i niestety bez skutku. Mam jeszcze 2 zarodki ostatnie i nie wiem co zrobić dalej w razie czego. Też leczę się w Gyncentrum w Katowicach. Możesz mi powiedzieć jaki jest koszt adopcji zarodka? Pisałaś coś o 3tyś. czy to jest za 1 zarodek czy za wszystkie 4 które były zamrożone. Trzymam kciuki za Twoje maluszki:-) A jeszcze pytałaś o owulację , to jeżeli miałaś estrofem od 2 dc a myślę , że tak było to jest to sztuczny cykl i owulacji nie będzie więc nie przejmuj się tym :-)////////////////// GENNA - Znam te historie bardzo dobrze z własnego doświadczenia. Zawsze się znajdzie jakiś idiota z idiotycznym pytaniem lub tekstem , wkurzam się sama chociaż tłumaczę sobie żeby idiotami się nie przejmować ale to silniejsze ode mnie. I ja jestem taki człowiek , że potem przynajmniej przez 2 dni myślę o tym właśnie głupim wydarzeniu. Nie ma na to rady niestety. Pozdrawiam :-)