reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Olusia - przykro mi ze tak sie stalo ale moze faktycznie dziewczyny zaleca ci jakies konkretniejsze badania, bo u ciebie cos jakby sie dzialo a pozniej klapa...

Almek - przykro mi ze tobie tez sie nie udalo - tulam

cross_mind - aż mnie zamurowało jak przeczytałam Twoją historię :-( A jeżeli chodzi o komórkę dawczyni to jedna dziewczyna się na to zdecydowała ze względu na swoje niskie AMH, ale ostatnio się nie odzywa, więc nie wiem co się u niej teraz dzieje.

Cross_mind - no wlasnie nasza Kinga_1 stara sie o adopcje komorki moze ona ci jeszcze cos podpowie - a swoja droga Kiniu gdzie jestes??

reklama
genna - dzięki za link do tego artykułu, czuję się jak czytałabym o sobie, niestety, ale chyba większość z nas tak ma :-(

A tak swoją drogą to mam do Was dziewczyny prośbę, ja bym się wybrała do psychologa tak pogadać. Jak macie jakiś namiar na dobrego psychologa z okolic Tychy, Katowice, sosnowiec, Mikołów to będę wdzięczna o namiary na prv.

Lilia a wiesz ze moja mama mowi mi to samo bym sie wybrala do psychologa... i pogadala z nim.... sama nie wiem czy pojsc czy nie...

Staraczka oznacza to ze jestes w ciazy.... powtorz bete po 48h by zobaczyc jak przyrasta :-)

Zuzia a jak myslisz jakie moga mi zlecic badania?

Olusia - ja powiem tak jakby mi ktoś polecił psychologa to bym poszła, ale sama nie wiem gdzie uderzyć. Przede mną crio, jak się nie powiedzie to już na bank musze iść, bo sama nie dam rady tego przejść :-(

Lilia jestem w takiej samej sytuacji co ty.... musi nam sie udac i reszte dziewczyna... !! dosc juz zlej passy.... a kiedy u ciebie planowane jest crio? ja mysle ze sie dowiem moze w czwartek na wizycie...

Zuzia a jak myslisz jakie moga mi zlecic badania?

Olusia - to juz dziewczyny musza ci napisac bo to one sa specjalistkami - tu w Uk zadnych badan nie robia wiec zielona jestem...

dziewczyny co oznacza wynik bhcg 10,61?

No dla mnie to wyglada ciazowo - a ktory dzien po transferze jestes??

Olusia - ja powiem tak jakby mi ktoś polecił psychologa to bym poszła, ale sama nie wiem gdzie uderzyć. Przede mną crio, jak się nie powiedzie to już na bank musze iść, bo sama nie dam rady tego przejść :-(

Wiecie dziewczyny ja tez o psychologu, bo samej to ciezko - z drugiej strony sobie obiecalam ze teraz ostatnie podejscie przynajmniej narazie - musze odpoczac i zajac sie zdrowiem od innej strony ....

Olusia - też sobie powtarzam, że nam wszystkim staraczkom musi się w końcu udać, ale i tak się boje... Moje crio jest planowane od marca, ale w związku z tym, że stymulacja źle wpłynęła na mój organizm to musiałam porobić różne badania i się podleczyć. Faktycznie do crio przygotowuje się od września, planowo mam je mieć w grudniu jak nic po drodze nie wyskoczy :confused::baffled:

Zuzia - nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie starania o dziecko trwają już 4 lata. 2 lata naturalnych starań i kolejne 2 lata podporządkowane in vitro i powoli wysiadam tym bardziej, że w przyszłym roku zbliżam się do 35 r.ż, a to podobno obniża zajście w ciąże przez in vitro. Najbardziej mnie wkurza to, że w każdym odcinku o in vitro to powtarzają i wkurzają człowieka :angry:

LISTOPAD:

13: zula_5 - wysoka beta
14: martaczi - udane crio

14: Olusia7982 - wizyta w celu ustalenia kiedy będzie crio
15: dorotav - wysoka beta
15: Lindi77 - wysoka beta
15: Fusun - USG po wysokiej becie
16: Jo.M. - kolejne USG
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta
18: GizaS - wysoka beta
19 lub 21: blueskye - wysoka beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Dobra dziewczyny ja znikam, jutro do pracy
:hmm: Śpijcie dobrze, dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry