reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

LISTOPAD:

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
13: martaczi - udane crio
15: dorotav - wysoka beta
15: Lindi77 - wysoka beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Zuzia - mam nadzieję, że podejdę do crio w następnym cyklu, dziś mój 16 dc, a @ mogę spodziewać się od 26 do 32 dc, tyle trwają moje cykle. Na cyklu naturalnym będę brała jakieś lekarstwa pewnie dopiero do transferze.

martaczi -
wpisałam Cię na 13.11 na crio, mam nadzieję, że się nie pomyliłam :-)

zula - kiedy testujesz??

Oktavi - jak nas jednak czytasz to napisz kiedy testujesz, abyśmy mogły trzymać kciuki :tak:

hoacynka - dziękuje za wiadomości i oczywiście po raz kolejny gratuluję :tak: Odzywaj się częściej

Jo.M -
kiedy masz wizytę w sprawie crio??

genna - kuruj się i wracaj do zdrówka :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale się tutaj dzieje:) Siadam i czytam a jak przeczytam koniec to już nie pamiętam co było na początku:zawstydzona/y::zawstydzona/y: muszę sobie zapisywać na kartce aby was nie ominąć tego co chce do Was napisac:-):-)

Fusun Gratuluje Twojej betki:) Twoje maluchy mnie najbardziej ujęły bo jak zaczęłam pisać tutaj z wami to Twoje losy się rozstrzygały i najbardziej jestem zżyta z Twoimi maluchami:) No i ciesze się ze będą bliźniaki:). Tylko będziesz musiała wrócić po tego dzielnego trzeciego malucha, no bo on taki waleczny:-):-)

Lilka-1986 Twojej wysokiej betki tez bardzo gratuluje, nastepna mamusia nam przybyla:) W takim tempie to na forum kto się stara nikogo prawie nie bedzie:) No ale o to chodzi:-)

Lindi77 i Minni27 to od dziś jesteście w ciąży:) Oby tak zostało na 9miesiecy:tak::tak:

Haocynka dwa szczescia ale super:-) To Twoje pierwsze dzieci??

Kasik36 kurde brak slow...:no::no: Ciekawe co za przyczyna braku zarodków... :wściekła/y::wściekła/y: akie masz AMH?? A Twój mąż jaka ma morfologie?? Może to poprostu taki pech i za następnym razem już 100% będzie zaplodnionych:-):-)

U mnie juz 5dc i nie mogę się doczekać 18.11:) Bo wtedy będę chyba wszystko wiedziała:-):-) Ja tez chce już punkcje!!!!!!

faktycznie Bziumelka tyle postów, że ciężko ogarnąć.

Olusia trzymaj się kochana, wiem, ze swoje trzeba wypłakać, ale trzymam kciuki za Ciebie i zobaczysz, ze wszystko będzie ok - musi byc!!!

kasik przykro mi... :* oczywiście,że jest sens! trzymam mocno za Ciebie kciuki!

Minni relaksuj się i wypoczywaj. Ściskam kciuki aby maleństwo zadomowiło się u Ciebie na najbliższe miesiące!:D

lilka gratulacje!

reakcja trofoblastyczna słabo wysycona
- wiecie może co to znaczy???

Ostatnia edycja:
Zuzia, nie mam żydach przeczuć. Nie chcę gdybać, bo jeszcze się sprawdzi i będę musiała zmienić zawód. Chociaz na marginesie, wróżki dobrze zarabiają ;-)

Lawendowy - he he dobre - swoja droga moglabys byc taka co wrozy i sie spelnia wtedy moglabys spelnic nasze marzenia :-D Ja mam juz typ co do ciebie ale powiem jak sie sprawdzi :)

Zuzia - mam nadzieję, że podejdę do crio w następnym cyklu, dziś mój 16 dc, a @ mogę spodziewać się od 26 do 32 dc, tyle trwają moje cykle. Na cyklu naturalnym będę brała jakieś lekarstwa pewnie dopiero do transferze.

Lilia - to ty podobnie jak ty dzisiaj mam 20 dc a cykle okolo 30 dniowe wiec moze i transferek bedziemy mialy podobnie - a co do lekow jak bedziesz cos wiedziala daj znac:)

Lilia przykro mi, że musisz czekać kolejny miesiąc, ale podobno lepiej podchodzić na naturalnym cyklu też wolałam, ale się nie zgodził, lekarzom jest łatwiej na sztucznym działać :eek: transfer mam w czwartek 14 o 13:-)
Fusun piękna beta aż się serce raduje:tak:
Lilka gratuluję!
Hoacynka Tobie też z całego serca gratuluję:-)
Lawendowy co za wstydzioszek/ka, że nam nie chce pokazać co ma między nóżkami :-D cieszę się, że wszystko ok;-)
Kasik fajnie, że się nie poddajesz i już masz opracowany plan zaciskam za Ciebie kciuki z całych sił:tak:
Jo.M kiedy planowane masz crio?
Zuzia ja też uważam, że możesz spokojnie brać sobie ten acard potem już po transferze możesz brać estrofem 2x1 i luteine przed nie kombinuj, żebyś nie zaszkodziła Wam:tak:
Genna wracaj szybko do zdrowia :*
Lindi, Minni już kciukam za Waszą wysoką betę:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wiecie, że jest mi lepiej jak mam już plan działania :-) Co prawda 2 miesiące przerwy mnie czekają ale mam nadzieję, że przez ten czas podrasuję swoje komóreczki suplementami i będą zdrowe i silne :tak:

Zuzia - jak tylko będę wiedziała cos na temat leków to na pewno napiszę. Wydaje mi się, że na pewno powinnam mieć luteinę i encorton.

martaczi - coś mi ta 13-stka siedziała w głowie, ale już poprawiam :-)

LISTOPAD:

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
14: martaczi - udane crio
15: dorotav - wysoka beta
15: Lindi77 - wysoka beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa
18: Minni27 - wysoka beta

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
Ale przez weekend będzie tutaj u nas spokojnie, nic się nie dzieje, nikt nie testuje, nikt nie transferuje:-) Trzeba zbierać siły na te radości po wysokich betach co będą w następnym tygodniu :-)

Milego dnia:-)

Do góry