reklama
Fusun
Fanka BB :)
Hej dziewczyny bylam na krwi wynik 122,5 w 10 dpt nie wierze !!!!!!!!!!!!!!!
Lilka - no super!! Oby tak dalej
Fusun
Sylwia, ja na krwi byłam przed 9. Wynik pewnie ok 14 - 15. Czekam z niecierpliwością
kasik36
Lilka gratuluję ślicznej betki :-)
Lindii i Minni supe, że macie dzieciaczki już pod serduchem :-)
Fusun nie ma się co niecierpliwić, to tylko formalność
Dzwonili do mnie z labo i z komóreczkami nic się nie zmieniło, nie zapłdoniły się :-(No ale nie miałam złudzeń więc aż tak nie zabolało jak wczoraj. Dowiedziałam się tylko, że było to icsi. Ma dzwonić dzisiaj do mnie doktorek z info o lekach i dalszym postępowaniu.
Lindii i Minni supe, że macie dzieciaczki już pod serduchem :-)
Fusun nie ma się co niecierpliwić, to tylko formalność
Dzwonili do mnie z labo i z komóreczkami nic się nie zmieniło, nie zapłdoniły się :-(No ale nie miałam złudzeń więc aż tak nie zabolało jak wczoraj. Dowiedziałam się tylko, że było to icsi. Ma dzwonić dzisiaj do mnie doktorek z info o lekach i dalszym postępowaniu.
dorotav
Nio i mój mrozaczek juz ze mna 100% komórek ruszyło i embriolog mi powiedziała ze mrozaczek wygląda tak jakby wcale nie był zamrażany...klasa 1AB.
No to teraz czekamy....:-)
Lindi, czekamy na dużą betę :-)
Jo.M.
Minni , Lindi - trzymam kciuki za Wasze gwiazdeczki. /////// Lilia - Kurcze no to Ci pech , chociaż przynajmniej wiesz , że nie ma żadnych torbieli tylko szkoda , że tak to się okazało. Cykl naturalny czy stymulowany , bez różnicy chociaż może i naturalny jest lepszy ze względu , że się nie trzeba organizmu sztucznie napędzać. No to co w kolejnym cyklu do roboty !!! //////////////////lilka1986 - Bardzo Ci gratuluję , super wiadomości. Pozdrawiam
Fusun
Beta hcg w 9 dpt - 489
kasik36
Fusun śliczna betka, bardzo się cieszę. Czyli bliźniaki na bank :-)
reklama
Fusun
Lilka,Fusun - gratuluje :-):-):-)
W jakim dniu można już zrobić betke? w wypisie z kliniki wpisali zeby zrobic po 15 dniu po transferze... Nie wytrzymam tak długo ;-)
Ja przy 3-dniowych robiłam w 9 dpt, i powtarzałam w 12 dpt bo 12 dnia kazał mi robić doktorek
Podziel się: