reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To ja sie tez dolaczam do tancow i kciukow&&&&&&& bedzie dobrze :-D lindi i mini zycze powodzenia
olusia przykro mi ze sie nie udalo, łącze sie w bólu:-(
kasik ciebie tez mocno tule. trzymaj sie kochana , wiem jak to jest zyc pelnym nadzieji a potem taka klapa. :zawstydzona/y:
dziewczyny trzymajcie sie , ja pisze zadko ,nie udzielam sie zbytnio ale sil mi brak i nie mialabym o czym pisac a wiecznie was dolowac i smutac moim podjsciem i chumorem nie bede.. buziaki, slodkich snow;-)

reklama
Witajcie dziewczyny. Narazie wrzucam kalendarz, później opisze jak wyglądała moja wczorajsza wizyta.

LISTOPAD:

8: lilka-1986 - wysoka beta
8: Lindi77 - udany criotransfer
8: Fusun - III weryfikacja

12: 24magda09 - USG po wysokiej becie
15: dorotav - ogromna beta
18: genna - kolejna wizyta u immunologa

GRUDZIEŃ:

Zuzia2011 - podejście do crio - jestem mamą :)
Jogo - udany transfer

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

lilka, Lindi, Fusun - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Powodzenia dziewczyny.

Lindi, Minni, udanego transferu, o ile mnie pamięć nie myli to właśnie teraz jesteście w trakcie, powodzenia:-)
Lilka, wysoka Beta &&&&&&&&&& :-)
Fusun, tak jak pisałam już wcześniej dzisiaj to tylko pro forma :-)

Lilia, co z Twoim endo....

Witajcie kochane trzymam kciuki za dzisiejsze wysokie bety;-)mam mały problem i może wy mi pomożecie tzn.policzyłam teraz luteine i okazuję się że wystarczy mi tylko do pn do rana a 4 tabletek mi braknie. We wtorek rano mam wizyte i nie mam pojecia co zrobić?nie wiem czy moge np zamiast 2 tablet.podać 1? a nie wiem czy w aptece sprzedadzą mi 1 opakowanie bez recepty????:szok:

24magda - możesz poprosić w aptece o 1 opakowanie i powiedz , że receptę doniesiesz we wtorek. Ja czasem tak robiłam ale oczywiście od farmaceuty zależy czy Ci da dlatego najlepiej iść do apteki w której często kupujesz leki. Jak nie to jeszcze dziś do jakiegoś gina może Ci się uda zapisać. A skąd jesteś?

24magda09, do kliniki nie możesz podjechać by ci wystawili receptę ? może podejdź do apteki do tej co kupowałaś wcześniej luteine, one mają przecież archiwum, poproś o jedno opakowanie albo Ci je sprzeda bez problemu albo w razie czego to receptę doniesiesz we wtorek po wizycie u lekarza.

24magda09 zrób tak jak piszą dziewczyny. Jeżeli się nie uda, to w najgorszym przypadku podejdź do jakiegokolwiek ginekologa albo nawet lekarza rodzinnego. Pewnie przepisze Ci na 100% ale jedno opakowanie po tej cenie nie powinno poważnie naruszyć budżetu. Szkoda że mieszkasz tak daleko, bo u mnie zawsze spory zapas luteiny jest i odstąpiłabym Ci z chęcią jedno. Myślałam nawet o kurierze, ale nici z tego. Przed nami długi weekend :-(

24magda09 - ja też dołączam się do zdania dziewczyn. Idź do apteki, powiedz koniecznie tylko że jesteś w ciąży. Ja miałam tak jak Ty, tylko mnie oświeciło w sobotę pod wieczór. W niedzielę pojechałam do apteki dyżurującej, mimo, że mnie tam nie znali, bez problemu wydali lek.

reklama
Dziekuje dziewczyne kochane jestescie:tak:do kliniki ma ponad 130 km takze odpada ale tak jak mowicie zaraz podjade do apteki i poprosze moze sie uda a jak nie to polece do jakiegos lekarza:tak:DZIEKUJE ZA SZYBKIE PORADY

Do góry