Witam dziewczyny , normalnie Was na pół dnia zostawić nie można bo potem kolejne pół dnia trzeba odczytywać Wasze posty
Kasik - Pierwszy raz słyszę , żeby taka wredna baba w klinice tak się do pacjentów odnosiła. Co to znaczy , że po co Ci wiedzieć ile jest komórek? - nie na miejscu odpowiedź. Dobrze , że wszystko się ułożyło ale dziwie się , że takiej krowy z pracy jeszcze nie wywalili. W każdym razie trzymam kciuki za Twoje zarodeczki i transfer. Jak coś będzie wiadomo to pisz.
Lilia - Troszkę cienkie to endo faktycznie ale co dalej, masz się za 2 dni znowu zgłosić na USG. Kup sobie jeszcze cynk i selen poprawia endo i zajadaj się suszonymi morelami i orzechami brazylijskimi. Podskoczy jeszcze zobaczysz.
mi mi - A te mutacje genowe to z jakiego badania wynikają?
Minni27 - Naprodukowałaś kobietko oj naprodukowałaś. Trzymam teraz kciuki za piękne zarodeczki.
dorotav - Skoro dr mówi , że progesteron super no to chyba musi tak być chociaż nie spotkałam się tu na forum jeszcze z takim wynikiem. Ale jak jest dobrze to dobrze:-)
Zuzia - ja zwykle mam estrofem od 2 dc 2x1 , potem od ok. 6dc 3x1 . Douphaston jeżeli masz na tyle to brałabym już przynajmniej od transferu , acard możesz brać nawet teraz tylko przed punkcją 2 dni trzeba odstawić żeby krwotoku nie było.
Ja obecnie mam tak od jutra czyli 2dc estrofem 2x1 + od jakichś 2 tyg. biorę magnez , Q10 , wit. D , kwas foliowy na ostatniej wizycie (sobota) lekarka dorzuciła mi cynk i selen na endo i encorton oraz acard sama dorzuciłam. Potem jak zwykle dojdzie luteina 3x4 i fragmin.
olusia7982 - No kolejny niedowiarek , nie zastanawiaj się na razie nad crio. Trzymam kciuki za wysoką bete. Jak będzie wynik to wiesz , masz się zameldować.
U mnie dziewczyny w końcu @ wczoraj przylazła. Także zaczynam estrofem od jutra. We wtorek mam wizytę i zobaczymy co dalej.