reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
szyszka - o matko kochana no nareszcie , bardzo się cieszę i gratuluję. :-):-):-).

kasik - estrifem to ja wiem na co to jest , nie rozumiem tylko dlaczego masz go brać i odstawić przed wizytą. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam , bo jak miałam przepisany estrofem to zawsze musiałam go brać już do końca czyli do bety. Mam nadzieję , że Cie zbytnio nie zestresowałyśmy z lolitką ale na prawdę dziwnie to wszystko wygląda.
Żeby wyjaśnić te wszystkie niejasności poszłabym jak dziewczyny mówią max w 3 dc na wizytę.

Fusun - nie denerwuj się wszystko będzie dobrze , 5 to też dobry wynik:-D

Szyszka Twoja beta to jak miód na nasze dzisiejsze smuty, tak bardzo się cieszę :-) Takie informacje dają nam siłę do walki, nam też musi się uda. Trzymam kciukasy za spokojne 9 a właściwie to już 8 miesięcy :tak:

Jo.M
zestresowałyście mnie trochę z Lolitką ale po sms'ie od doktorka jestem spokojniejsza. Może ja jakiś dziwoląg jestem i mam specjalny protokół :-D;-)

Ostatnia edycja:
kasik - To może ja za mało wiem żeby się wtrącać ale już trochę przeszłam i sama spotkałam beznadziejnych lekarzy na swojej drodze dlatego jestem bardziej uczulona. Jeżeli się zdenerwowałaś to przepraszam.

dzięki dziewczyny. jak odebrałam wynik ryczałam jak bóbr. 7.11 usg...

trzymam za wszystkie kciuki:* dziękuje wam za wsparcie,mam nadzieje,ze beta będzie rosła,a 7-mego usłyszę bicie serduszka

szyszka - nawet nie mogę wyobrazić sobie tego szczęścia , zobaczyć taki wynik 3 cyfrowy. A jak mąż ? Chyba teraz skaczecie z radości. Tylko Ty nie skacz , bo teraz nie możesz;-)

Hejka wszystkim - ehh jakos mnie dolek dzisiaj dopadl....

Hope - niezla agentka z ciebie - ja to wczesniejszych bet i testow nie popieram ale ta jak ty to juz hardcore :-D ty po crio teraz jestes tak?? i tylko tego lutinusa bierzesz??

Kasik - dziewczyny juz sie wypowiedzialy ze ten w 7 dc na rozpoczecie stymulacji to chyba za pozno - u nas w klinice maksymalnie 3 dc... a moze tak jak Octavi radzi przesun wizyte na 3 dc...

Fasum nie smutkaj sie - wiesz ze do punkcji jeszcze duzo moze sie zdarzyc - i sama wiesz ze ilosc komorek nie ma znaczenia a jakosc - zobacz na mnie 32 pecherzyki - i co z tego jak mam tylko 4 mrozaczki i to w 3 dobie zamrozone z kolejnych 9 ktore pozostawili do 5 doby zaden nie przetrwal.... wiem ze nie masz juz sily ale co nam innego pozostaje - no kurna musi sie w koncu udac

Gizas - powodzienia na nowy cykl - zeby igielki lekko wchodzily i pechole ladnie rosly

...... Do następnego crio już się przygotowuję i biorę teraz magnez , wit. D , Q10 i folik.....

Dziekuje dziewczyny za podpowiedzi jakie leki przy crio - mam spisane i bede pytac lekarza jak bede w Polsce chcialam jeszcze zapytac o to co sama moge stosowac - ale widze ze Jo.M. juz napisala co bierze - dzieki:-) A jeszcze pytanko na co bierze sie ten fragmin - i jak dlugo stosuje przy crio??

Lindii - gratuluje spiacego bobaska - i powodzenia w ponownym starciu - ja tez szykuje sie do crio u mnie to bedzie prawdopodobnie w grudniu. Ja tez zza granicy - wiec wiem jak to ciezko jak nie ma sie wspracia rodzinki...

Szyszka - o matkoooo no nareszcie dobra wiadomosc!!!!! Jejciu tak bardzo sie ciesze!!! Wlasnie chyba wszystkie potrzebowalysmy tutaj czegos tak bardzo optymistycznie:-D Gratuluje Mamusiu - jestes w ciazy!!!!

reklama
Zuzia - fragmin albo fraxiparyna (zastrzyki) to lek na rozrzedzenie krwi przeciwzakrzepowy pomocny przy implantacji zarodka. Miałam go od transferu do badania bety raz dziennie.

Do góry