Hejka wszystkim - ehh jakos mnie dolek dzisiaj dopadl....
Hope - niezla agentka z ciebie - ja to wczesniejszych bet i testow nie popieram ale ta jak ty to juz hardcore
ty po crio teraz jestes tak?? i tylko tego lutinusa bierzesz??
Kasik - dziewczyny juz sie wypowiedzialy ze ten w 7 dc na rozpoczecie stymulacji to chyba za pozno - u nas w klinice maksymalnie 3 dc... a moze tak jak Octavi radzi przesun wizyte na 3 dc...
Fasum nie smutkaj sie - wiesz ze do punkcji jeszcze duzo moze sie zdarzyc - i sama wiesz ze ilosc komorek nie ma znaczenia a jakosc - zobacz na mnie 32 pecherzyki - i co z tego jak mam tylko 4 mrozaczki i to w 3 dobie zamrozone z kolejnych 9 ktore pozostawili do 5 doby zaden nie przetrwal.... wiem ze nie masz juz sily ale co nam innego pozostaje - no kurna musi sie w koncu udac
Gizas - powodzienia na nowy cykl - zeby igielki lekko wchodzily i pechole ladnie rosly
...... Do następnego crio już się przygotowuję i biorę teraz magnez , wit. D , Q10 i folik.....
Dziekuje dziewczyny za podpowiedzi jakie leki przy crio - mam spisane i bede pytac lekarza jak bede w Polsce chcialam jeszcze zapytac o to co sama moge stosowac - ale widze ze
Jo.M. juz napisala co bierze - dzieki:-) A jeszcze pytanko na co bierze sie ten fragmin - i jak dlugo stosuje przy crio??
Lindii - gratuluje spiacego bobaska - i powodzenia w ponownym starciu - ja tez szykuje sie do crio u mnie to bedzie prawdopodobnie w grudniu. Ja tez zza granicy - wiec wiem jak to ciezko jak nie ma sie wspracia rodzinki...
Szyszka - o matkoooo no nareszcie dobra wiadomosc!!!!! Jejciu tak bardzo sie ciesze!!! Wlasnie chyba wszystkie potrzebowalysmy tutaj czegos tak bardzo optymistycznie
Gratuluje Mamusiu - jestes w ciazy!!!!