Fusun
Fanka BB :)
Martaczi, mi doktor Z. początkowo rozpisał Menopur w dawce 150. Jak to zobaczyłam to spytałam czy to aby nie za mała dawka, bo mam AMH 0,7 i przy dwóch poprzednich stymulacjach miałam dawkę 225 i przy tej dawce dobrze się stymulowałam. Dopiero wtedy zerknął w moją kartę i sprawdził AMH. I dał mi 225. Kurde, gdybym mu nie powiedziała, to brałabym 150 i za tydzień byłabym w czarnej d…ie jak sądzę. Liczę tylko na to, że faktycznie mają lepsze laboratorium i że będę miała jakieś blastki.
Organizacyjnie są do niczego. Wizyta u lekarza + wykupienie i odebranie leków do stymulacji zajęło mi we wtorek 2,5 godziny. Byłam wściekła na maksa, bo wyszłam z pracy i musiałam do niej wrócić i jeszcze odpracować to wyjście. We wtorek mam kolejną wizytę i wtedy już nie idę do pracy. Niech mi wypisze zwolnienie bo we wtorek mam dodatkowo wizytę u anestezjologa, a więc mogę spokojnie liczyć, że zajmie mi to ze 4 godziny! To już lepiej nie iść do pracy i wziąć L4.
Organizacyjnie są do niczego. Wizyta u lekarza + wykupienie i odebranie leków do stymulacji zajęło mi we wtorek 2,5 godziny. Byłam wściekła na maksa, bo wyszłam z pracy i musiałam do niej wrócić i jeszcze odpracować to wyjście. We wtorek mam kolejną wizytę i wtedy już nie idę do pracy. Niech mi wypisze zwolnienie bo we wtorek mam dodatkowo wizytę u anestezjologa, a więc mogę spokojnie liczyć, że zajmie mi to ze 4 godziny! To już lepiej nie iść do pracy i wziąć L4.