reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

martaczi mam nadzieje że nie zapeszyłaś w tym kalendarzu, pragnę tego strasznie i ślicznie to wygląda. Tak mam jedną jedyną śliczną maleńką moją cudowną komóreczkę - ostatnią moją nadzieje jest dojrzała i trzymam kciuki że teraz się ślicznie zapładnia (chyba dobra forma). Jutro do 13 bede wiedzieć.

reklama
n.v.m
poprostu nie doceniaja to co maja :( ja za taki cud dar nowego zycia oddalabym, wszystko co mam
a im tak latwo to przychodzi zbyt latwo i dlatego!!!

witam dziewczyny, dzieki za wsparcie
mi mi to moga byc plamy implantacyjne, a rozumie cie wiem jaki to strach, widziec krew czlowiek ma najgorsze mysli, dalej masz plamienia?
magda bardzo mi przykro, sciskam z calego serca,
ann oczywiscie sciskam kciuki i sorry za pomyłke
nvm bardzo sie ciesze ze sie udało i powodzenia przy juz niedługim transwerze &&&&&&&
Powodzenia zycze tym osoba tym co zapomnialam napisac bo duzo sie tu dzieje a za was wszystkie trzymam kciuki

a teraz relacja z tego okropnego dnia. Wstałam rano dałam sobie luteine i bylo ok, po jakis 30 min stwierdziłam ze wstane i jade na kontrolna bete, i wstajac zobaczylam krew. a od wczoraj boli mnie brzuch i myslalam ze to @. zadzwonilam do kliniki kazali mi zrobic bete. To pojechałam, dzieki wyrozumialosci pan z laboru mialam wyniki na emaila na 12. a tam progesteron mi spadl z 31 na 24, zas beta 18 dpt 181 wiec podrosnąc podrosła z tych 67 . Co myslicie o tym poziomie bety??? Zadzwonilam do kliniki i kazali mi przyjechac na wizyte zeby sprawdzic czemu plamie. Miałam robione usg na ktorym nic nie widac, zadnego pecherzyka. Dodano mi duphaston 3 razy 1 tbl. i za tydz powtorzyc bete i na usg.
wrocilam do domu i od razu poszłam spac taka bylam tym wykończona. no i brzuch dalej boli:/

Ostatnia edycja:
ann jeszcze raz sorry za pomyłke, dalej jestem tak zakrecona po tym dniu, ale oczywiscie trzymam kciuki&&&&

a co myslicie o tej nieszczesnej becie?? 181,1 miu/ml
a w ktorym tyg powinien byc widoczny pecherzy zarodkowy na usg?? ja mam niby 5 tydz ale nie bylo nic widac:/
tak sobie gdybam czy u mnie nie doszlo pozniej do zagniezdzenia i dlatego ta beta taka dziwna? niby przyrasta ale czy nie za niska? mam juz tysiace mysli na minute. ale tak juz chyba jest w tej niepewnosci. ani sie cieszyc...

kikifish wiem troche co czujesz bo to jest tak szczescie jest na wyciągnięcie ręki ale zdjać sobie sprawe z tego jakie to w naszym przypadku trudne boimy się wierzyć a do tego te kopniaki, u mnie najpier torbiel przeszkadza, potem czy torbiel czy w ogóle jest pęcherzyk a dziś jak odzyskałam wiare i się cieszyłam że jest ta komóreczka to mi powiedzieli ze nie jest wystarczajaco dojrzała i zeby czekać. I znów jakbym w pysk za przeproszeniem dostała, i czekam i łzy i marzenia, ale jest i dojrzała i znów wiara wróciła i proszę z całych sił żeby się zapłodniła, żeby się podzieliła, żeby się we mnie mocno wczepiła, żeby zdrowa dzidzia się urodziła i tak co chwilę coś. Tylko my wiemy jak trudna i bolesna jest to droga.
Nie wiem czemy z ta twoja beta tak jest bo sie nie znam nie wiem jakie sa normy to tak samo jak nie wiem czemu jesteśmy wystawiane na tak wielką próbę, ale musimy mieć nadzieje do końca, nadzieja umiera ostatnia.Ale ..... nadzieja matką głupich, a głupi ma zawsze szczeście :-)

kiki juz krwi nie ma, jeszcze taka mala plamke mialam 2godz temu ale teraz juz nic to byl jeden incydent ale lutke pod jezyk dolozylam i na noc chyba wloze dwa lutinusy krwawien nie ma to bedzie dzialac :)))co o tym myslisz????
daj spokoj dzis takie przerazenie w oczach mialam ze masakra jak krew na wkladce zobaczylam moj m to nie wiedzial co sie dzieje :(((( ale i tak siedze jak na szpilkach czy to implantacja myslisz ze 8dpt mogla by byc :))) pytam bo nigdy tak nie mialam dlatego w szoku jestem i dalej latam do lazienki co 5 min he he he modle sie tylko zeby to nie byl poczatek nadchodzacej @
kochaniutka na becie sie nie znam... nie pomoge ale bardzo bardzo trzymam kciuki zeby maluszek zostal z Toba betka ladnie przyrastala i te krwawienia sie skonczyly... zobaczysz bedzie dobrze wszystko i lekarz na wizycie powie ze wszystko ok wazne ze bata nie spada :))))

reklama
Do góry