reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ona jedynie sol morska :)))) na katar

dziewczyny zalapalam dola.... bylam w miescie wrocilam do domu i na wkladce zauwazylam plamy krwi takie jakies z woda i takie brazowe bardzo duzo tego nie bylo ale sie boje ze to koniec dodam ze mam 8dpt... najlepsze jest to ze nigdy tak nie mialam, przy zadnym transferze zawsze zeby dostac okres musialam odstawic leki teraz bylam w toalecie narazi mie ma nic na wkladce zwariuje zaraz... latam do toalety co 5 min
sylwia nie wiem czy dolozyc luteinke albo lutinusa ???? moze ty bys doradzila madra kobieto... do kliniki tez nie wiem czy mam dzwonic oszaleje ratunku

reklama
Madzia, przykro mi, wiem, co czujesz.......
ona, czytałam gdzieś, że syrop z cebuli pomaga, poszperaj w necie jak zrobić.
mi mi ​luteinę zwiększ, ale podjęzykową, bo jak są plamienia to i tak dopochwowa słabo się wchłania.

ann84 trzymam kciuki za jutrzejszy transfer
dzwonilam do kliniki i doktor M.R mi powiedzial ze do 16 dnia po transferze mozna zazywac nawet antybiotyk:)

Dziewczyny zaczne od tego, że dziękuje za wsparcie, było dużo strachu i nerwów ale jest komóreczka, moja nadzieja, strachu było bo nie była dosc rozwinieta ale juz jest ok. Teraz czekam z nadzieja na telefon jutro ze sie zapłodniła, ze jest ok i ze w poniedziałek transfer, zatem prosze trzymajcie dziewczyny kciuki dalej.

kikifish, nie wiem co napisać, nie mogę uwierzyć, ale tez uwazam ze powinnas zrobic bete, kciuki nadal mocno zacisniete.
ona232, przecztałam historie o twojej kolezance nawet na głos mezowi, co za ....., wiem ze takie sytuacje bardzo bolą, ja starałam sie zawsze izolowac od czegos takiego bo zawsze konczyło sie to płaczem. Rozumiem ze masz to utrudnione przez tego chłopca wiec mocno trzymam kciuki zeby juz niedługo przychodził on do Ciebie bawic sie z Twoim szkrabem.

trzymam kciuki za nas wszystkie, trzymajmy sie razem bo podobno w grupie siła :-)

n.v.m

dzieki za wsparcie i zrozumienie tez mam taka nadzieje heh):)
wiesz co a najgorsze jest jeszcze to ze kiedy przyszla na swiat ich coreczka bo druga mieli dziewczynke to maly przestal sie dla nich liczyc wiem ze male dziecko potrzebuje duzo uwagi zdaje sobie z tego sprawy ale to nie jest powod zeby to pierwsze odeszlo wogole z planu zycia on nie moze sie z tym pogodzic i jak tam jade to jestem chora bo on za kazdym razem chce jechac ze mna non stop mowi ciociu ja bede u ciebie spal zawieziesz mnie do przedszkola bedziemy wszedzie razem chodzic bo cie kocham a ty mnie tez kochasz i powiedzcie mi jak tutaj sie nie rozplakac najchetniej to bym go zabrala i uciekla gdzies daleko powiem wam ze unikam kontaktu z nimi zeby sie nie denerwowac ale serce mnie boli jak sobie pomysle co ten maluszek czuje :( a najgorsze jest to jak kiedys z nia gadalam o tym a ona mi powiedziala ze co ty wiesz o relacjach z dziecmi ja sobie swietnie daje rade ja wiem ze ona sobie daje rade ale mowie jej nie odtracaj go bo to go boli on jest malutki i juz to odczuwa pozniej bedzie jeszcze gorzej...ale ona swoje wiec co ja moge??:((((((((

Kochane, ten kalendarz to naprawdę nie jest zły pomysł... dopisujcie się proszę bo myślę, że nie tylko ja tracę rachubę co, kto, gdzie, i jak:-D a przecież trzeba mooocno trzymać kciuki, no nie??? :tak:

WRZESIEŃ:

28: Ann84 - transfer maluszka / maluszków :)

PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

WRZESIEŃ:
23:ona232 transfer maluszka

PAŹDZIERNIK:
04.10 ona232 beta/test

ona232 skąd ja to znam nie masz dziecka to się nie wtrącaj, kiedyś ostro miałam awanture jakmi tak kolega powiedział, oczywiscie relacje sie zmieniły i straciłam kontak z nim i jego żoną. Co do odtracania dzieci, czy naprawde dziewczyny trzeba wycierpieć tyle co my zeby docenic, żeby zrozumieć, jakie to jest ......

Dziewczyny i jeszcze sprostowanie.
Kilka dni temu pisałam o dr. Obuchowicz że nie zrobiła na mnie dobrego wrazenia jak dawała mi raz wypis, dziś to ona zrobiła punkcje i zajęła się mną jak mało kto, bardzo dobra lekarka, precyzyjnie przejrzała moja karte, zapoznała sie ze wszystkim, powoli wytłumaczyła wszystko i miała czas na rozmowe a nie tak jak czasami z innymi bywa. Przyznaje się do błędnej pochopnej oceny.
Po dzisiejszym dłuższym spotkaniu mogę szczerze polecić dr Obuchowicz.

reklama
n.v.m czyli już wiesz że jest jedna dojrzała komórka ??

WRZESIEŃ:
23:ona232 transfer maluszka
30 Martaczi II weryfikacja z wysoka beta
30 N.V.M. transfer maluszka

PAŹDZIERNIK:
01 sham pierwsza wizyta przed udanzm crio

04.10 ona232 beta/test

Do góry