reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ann progesteronu nie przedawkujesz, kliniki wszystkim chyba zapisuja standard ja biore kilka tab. na wlasna reke wiec mam nadzieje ze progesteron na tyle tab co biore to bedzie dobry :))) juz czekam na bete nie ide nic sprawdzac bo stresy mam coraz wieksze :((
moj m tez mi tak gra na nerwach ze najchetniej z domu bym sie wyprowadzila albo do pracy wrocila he he he :))))

jo.m a kiedy stosuje sie ten emryoglue chyba nazwy niepoplatalam pierwsze slysze o czyms takim, co do relanium nigdy nie mialam po transferze chyba co ma byc to bedzie jak sie ma udac to sie uda i relanium do tego nie bedzie potrzebne choc warto spytac moj lekarz jest przeciwny takim leka wiec chyba dlatego nie przepisuje nigdy tego po transferach :(((

zula nadzieja umiera ostatnia a jak nie bedziesz probowac to nigdy sie nie przekonasz czy by sie udalo ja zaluje ze czekalam tyle po ostatnim moim nieudanym crio bo lata leca ale teraz powiedzialam sobie ze bede walczyc do konca, bo nie chce kiedys zalowac ze nie zrobilam wszystkiego a teraz jest juz za pozno, nie jestes z tym sama masz nas wiec do walki kochana :)))) tym bardziej ze masz mrozaki :))) ja teraz jak sie nie uda to znow wszystko od poczatku...

reklama
martaczi ja leczę się w novomedice w mysłowicach u dr micińskiego i jestem naprawdę zadowolona. dopiero tutaj prawidłowo mnie zdiagnozowano i przebadano. Leczę się od 18 roku życia, wtedy to była "pierdoła" i gdybym wtedy trafiła na jakiegoś mądrego lekarza to nie miałabym problemów jakie mam teraz. ale każdy rozkładał ręce i "leczył" mnie byle jak dobranymi lekami antykoncepcyjnymi.

mi mi - embryoglue niby zwiększa szanse na zagnieżdżenie , stosuje się go chyba gdy wcześniejsze transfery nie przyniosły rezultatu ale pewna nie jestem , mi po prostu dają wszystko co możliwe bo ze mnie jest beznadziejny przypadek:confused:

Dobrze zrozumiałam , że już czekasz na wynik bety?

Dziewczyny powiedzcie mi , ja miałam przy ostatnim transferze w 9dpt progesteron 19,9 . Pytałam lekarza czy wynik jest ok i czy nie zwiększyć dawki tym razem (brałam tylko 3x4 luteiny). No i nie wiem co zrobić czy sama lepiej nie dołożę douphastonu mam chyba ze 2 opakowania?

Ann - w zasadzie nie wiem jaki wynik progesteronu jest ok , jak dziewczyny mają weryfikację to już chyba w 3dpt robiły badanie. Ja zrobię teraz w 5dpt

dziewczyny zadzwoniłam do labo Gamety bo juz nie mogłam wytrzymac.... beda dzwonic ostatecznie do mnie jutro po godz 15 ale na ten moment z 6 zapłodniło się 5:shocked2::-)oby do jutra dotrwały...

dziewczyny, ja też nie mam motywacji, niby już wszystko przedemną, wielki dzień nadchodzi, ale boję się tego jak cholera, i dodatkowo jak pomyśle o nerwach jakie temu towarzyszą...

ann84 kochana, będzie dobrze, wiem co przechodzisz, i wiem ile to kosztuje Twój związek.
dziewczyny, mój też dostał po dupie, oddalilismy się od siebie przez to pragnienie dziecka... przez to brak mi motywacji, niby chcę, ale z drugiej strony szarpiemy się i to demotywuje :zawstydzona/y: widzę jednak że Twój nowy doktorek zupełnie inaczej traktuje Twój organizm? a może takie zmiany są dobre dla Ciebie? wez pod uwagę niepowodzenia i może zacznij ufać Panu P? :happy2:

los jest niesprawiedliwy, a jak słyszę o kolejnych zabitych noworodkach przez rodziców, to nie mam słów...

ona232 jak Ty się czujesz? kiedy testujesz kochana?

lawendowy jak Ty się czujesz? masz już jakieś objawy??

dziewczyny, całuje mocno... :-)

reklama
witam dziewczyny. trzymam kciuki za was wszystkie. ja czytam co sie u was dzieje ale nie udzielam sie bo zyje jak zahipnotyzowana. mam zle przeczucie, a juz jutro beta.
trzymajcie sie i powodzenia.

Do góry