reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aktualizacja

WRZESIEŃ:

23: ona232 - transfer bąbelków po których będzie wysoka beta
biggrin.gif

23: martaczi - transfer bąbelków po których będzie wysoka beta
yes2.gif

23: kwiatuszekq20 - podglądamy pęcherzyki
23: Ann84 - podglądamy pęcherzyki

24: Karusia28 - punkcja pięknych pęcherzyków
30: Oktavi - wizyta w celu omówienia walki o moje szczęście
n.v.m - punkcja już tuż tuż…

PAŹDZIERNIK:
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
biggrin.gif

(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer :-)

reklama
Jo.M. - zdjęcia są udostępniane za zgodą dawczyń. Przeważnie z okresu dziecięcego, ale nie tylko ( dużo było zdjęć aktualnych). A jakie koszty ty ponosiłaś adopcji? I w jakich klinikach?

Kinga - 1 próba była w Bielsku Ferti Med - tam wyszło mi ok. 25 tyś (ale było tak że ile dawczyni wyprodukuje to wszystkie komórki będą moje i miałam 10 ), a teraz Gyncentrum Katowice - zdecydowałam się na 8 komórek to był koszt chyba 12-czy 14 tyś. + oczywiście pozostałe wizyty , transfery , mrożenie itd.
A Ty gdzie się leczysz bo nie wiem czy już pytałam?

Jo.M. - ja jestem już jakiś czas w klinice Invimed - Wrocław. Poprzednio Gravita Łódź. No i jak na razie pierwszy program adopcji mój. Poprzednio starałam się z moich własnych komórek. Zobaczymy jak to będzie. Mamy dostać 8 komórek, a jak będzie mniej to jakieś tam rabaty.

Hope84
- ja zawsze miałam robiony transfer pod kontrolą usg. M.in. Temu te płyny się pije przed transferem, żeby ładnie było widać na ekranie. Więc nie wiem co dziwnego w takim transferze?
Nic dziwnego w tym nie ma, niestety kazda klinika rzadzi sie swoimi prawami. Jeden prof robi pod kontrola usg inny nie....

Mi konkretnie w tym pytaniu chodzilo czy ktorej sie udal transfer majac waska szyjke :)

Dziewczyny o ile zwiekszaja sie szanse na uzyskanie ciazy przy transferze dwoch zarodkow?

Mam dylemat czy zabrac do brzuszka dwa czy jeden :)

reklama
jo.m tylko ze ja zawsze tsh miałam poniżej 1 a tu nagle 2.1 wiec pomysklalam ze może tez leki do stymulacji albo sam ten ovitral cos tam zafalszowal ale masz racje czasem wyniki sa nienajlepsze zarodki nienajpiekniejsze a się udaje wiec to chyba zależy od szczęścia :) :) :) a ja im więcej czytam tym bardziej się do wszystkiego przyczepiam :)))

hope84
mi zawsze wkładali dwa zarodki i zawsze to wieksza szansa ze choć jeden zostanie ale nie wiem o ile % zwieksza to szanse a embrologa albo lekarza nie pytalas ????

Ostatnia edycja:
Do góry